Reacţia lui Costel Corduneanu, după ce a fost ameninţat de clanul indienilor din Ţăndărei! ”Bă mucoşilor...”

Costel Corduneanu nu s-a lăsat impresionat de declaraţiile de război ale ”indienior din Ţăndărei”, care i-au o corecţie fizică atât lui cât şi lui Florin Salam.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere

Un video în care doi tineri care fac parte din ”clanul indienilor” din Ţăndărei fac declaraţii de război Cordunenilor circulă de ceva vreme pe reţelele de socializare. Imaginile au ajuns la însuşi Costel Corduneanu, care a are o reacţie scurtă şi cuprinzătoare: ”Bă mucoşilor, vă ard eu”, a scris Corduneanu pe Contul lui de Facebook.

”Indienii” nu s-au limitat în a-i înjura pe Corduneni, însă aceştia fac ameninţări şi la adresa lui Florin Salam, considerat un om al ”leilor de la Iaşi”. În contextul în care manelistul a încasat un pumn la Milano, recent, Costel Corduneanu a fost cel care i-a acordat imediat ajutor, el venind în Italia chiar a doua zi pentru a rezolva personal situaţia creată.

De cealaltă parte, ”indienii” din Ţăndărei au ajuns celebri în toată ţara după un episod petrecut vara trecută, în care o familie care se întorcea de pe litoral s-a trezit cu cauciucurile de la maşină tăiate şi cu un automobil necunoscut pe urmele lor. Ulterior s-a descorperit că acet mod de operare era folosit de mulţi ani de o grupare din Ţăndărei chiar sub ochii autorităţilor. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate