Reactia lui Horia Brenciu cu privire la gestul necugetat al fostului concurent de la "Vocea Romaniei"! Robert Patai a "urinat" pe afisul artistului

Atacat de fostul sau "invatacel" de la "Vocea Romaniei", Horia Brenciu a declarat, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro ca raspunde doar pentru actiunile lui, nu si pentru ale celor din jur.

Distribuie pe:

 

fara descriere

Gestul necontrolat al lui Robert Patai, fostul sau elev de la "Vocea Romaniei", nu l-a impresionat deloc pe Horia Brenciu. “Pe lumea asta mare sunt multi oameni care ma au sau nu la inima. Eu raspund de actiunile mele, nu de actiunile celor din jur”, a declarat Brenciu, pentru WOWbiz.ro.

Robert, originar din Oradea, a facut parte din echipa lui Horia Brenciu, insa nu are prea multe cuvinte de lauda la adresa artistului. Nu de alta, dar cantaretul de 33 de ani este de parere ca fostul sau antrenor l-a eliminat prea repede din competitie, desi nu era cazul.

Ca atare, in semn de razbunare, Patai s-a descheiat la prohab si s-a facut ca urineaza pe afisul artistului care isi invita fanii la finalul acestei luni la superconcertele de la Sala Palatului din Capitala. De parca gestul sau nu ar fi fost suficient, Robert s-a si fotografiat in aceasta ipostaza deloc demna si a publicat imaginea pe o retea de socializare, facandu-si astfel publica antipatia ce i-o poarta lui Brenciu.

Cum era de asteptat, cititorii wowbiz.ro, care sunt extrem de vigilenti, ne-au trimis fotografia pe adresa redactiei: [email protected].


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate