Reacția lui Ionel Ganea, cel care a dezvăluit primul că Anamaria Prodan şi Dan Alexa au o relaţie: “Ei ştiu ce e între ei”

S-a aflat despre prima reacţie a lui Ionel Ganea după ce Anamaria Prodan l-a pocnit pe Dan Alexa.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

A fost aşteptată prima reacţie a lui Ionel Ganea după ce Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în faţă pe Dan Alexa. Presa a specultat că între Prodan şi Alexa ar exista o relaţie sentimentală, iar Anamaria l-ar fi atacat pe Alexa, geloasă pe faptul că acesta era aşteptat în parcarea stadionului din Giurgiu de o brunetă. Primul care a dezvăluit că Prodan şi Alexa au o relaţie a fost Ionel Ganea, fostul fotbalist al echipei naţionale. (vezi cum au fost terorizate Anamaria Prodan şi fiica ei)

Citeste si: Anamaria Prodan, ținută incendiară la un eveniment monden! Vedeta a arătat aproape tot

Citeste si: O pictorita a realizat un tablou cu Anamaria Prodan! Vedeta este atat de incantata, incat si l-a pus in sufragerie: „Multumesc mult, este de vis!”

Citeste si: Anamaria Prodan l-a UMILIT pe Victor Piturca in vazul tuturor! "Saltimbacul bretonat s-a trezit din nou vorbind singur!"

Prima reacţie a lui Ionel Ganea: "Se întâlnesc în timpul liber, la chef"

În 2017, nemulţumit de faptul că nu a fost numit la Concordia Chiajna, fiind preferat Dan Alexa, Ionel Ganea a declarat la Sport.ro că Dan Alexa este amantul Anei Maria Prodan. "Impresarul a dus jucători la Chiajna şi i-a dat un bonus şi preşedintelui de acolo. Acum şi-a adus şi antrenor (n.r. Dan Alexa). Are o relaţie mai intimă cu el, mai deosebită. Se întâlnesc în timpul liber, la chef. Se vizitează", a spus Ganea la Sport ro. La vremea respectivă, Prodan şi Alexa au negat vehement.

Prima reacţie a lui Ionel Ganea: "Nu e treaba mea, e un eveniment neplăcut"

Aceasta a fost prima reacţie a lui Ionel Ganea. El a dat un interviu pentru prosport.ro, iar la finalul acestuia a fost întrebat despre incidentul dintre Anamaria Prodan şi Dan Alexa. „Stai, stai. Nu e treaba mea, e un eveniment neplăcut, nu cunosc motivele, m-au sunat mulţi jurnalişti şi nu vreau să comentez, ei ştiu ce e între ei şi e treaba lor.”, a spus Ganea.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate