Reacția lui Romică Țociu după divorțul lui Mihai Mitoșeru. I-a scris chiar în văzul tuturor: „Finule, ce paradox...”

Romică Țociu a aflat de divorțului finului său, Mihai Mitoșeru și i-a scris un mesaj haios pe Facebook.

Distribuie pe:

Autor: A.B.G.

fara descriere


In articol:

Romică Țociu a aflat de divorțul lui Mihai Mitoșeru de Noemi și i-a scris un mesaj în stilul lui caracteristic. 

Citeste si: Moment cumplit pentru Gabriela Cristea! A fost atacată când era cu fiica ei cea mare la plimbare! Vezi ce a păţit vedeta!

Citeste si: Ultima oră! Deea Maxer a născut - Imagini în premieră, astăzi, la Teo Show

Citeste si: Culiţă Sterp şi Carmen de la Sălciua, ceartă halucinantă! Artistul a făcut o criză de gelozie după ce soţia lui s-a pozat AŞA! "Sunt gelos" FOTO!

Reacția lui Romică Țociu după divorțul lui Mihai Mitoșeru. I-a scris chiar în văzul tuturor: „Finule, ce paradox...”

Mihai Mitoșeru a luat o decizie în ceea ce privește mariajul său cu Noemi și au mers la notar să semneze actele de divorț. Așa cum era de așteptat, reacțiile nu au încetat să apară, mai ales că Mihai a făcut totul public pe pagina sa de Facebook. 

Romică Țociu este unul dintre cei care a reacționat la anunțul divorțului, însă a facut-o în stilul lui caracteristic: a făcut o paralelă cu emisiunea pe care Mihai Mitoșeru o moderează la KanalD alături de Andreea Mantea, „Se strigă darul”. 

fara descriere

„Finule ce paradox, ai emisiune cu nunți și tu divortezi!”, a fost comentariul pe care l-a scris Romică Țociu la fotografia postată de Mihai Mitoșeru prin care anunța că divorțează. 

Internauții s-au amuzat în urma acestui comentariu și chiar au continuat gluma: „vrea sa 'ciordească' o mireasă!😀”, a răspuns un internaut la reacția lui Romică Țociu.  

Mihai Mitoșeru și Noemi au divorțat astăzi la notar, după ce în urmă cu câteva zile, Mihai declara că încă nu au reușit să ia o decizie și mai au nevoie de timp de gândire. 

fara descriere

„Doi oameni normali pot divorța și frumos, elegant, de bun simt! Am semnat actele! Sper sa fim Fericiți amândoi.. separat! 🙏”, este mesajul postat de Mihai Mitoșeru pe Facebook după ce a semnat actele de divorț. 

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate