Reacția lui Stephan Pelger, după ce s-a spus că Răzvan Ciobanu a sărit să îl bată

Ce spune Stephan Pelger despre incidentul din club, de Florii.

Distribuie pe:

Autor: M.V.

fara descriere


In articol:

La scurt timp după ce s-a aflat că Răzvan Ciobanu a avut un conflict cu un coleg de breaslă, chiar cu o săptămână înainte ca designerul să moară într-un cumplit accident de mașină, Stephan Pelger a vorbit despre acest incident care ar fi avut loc într-un club din Capitală.

Acesta a dezvăluit cum au stat, de fapt, lucrurile.

Citeste si: Fotografia cu Daniela Gyorfi care a încins internetul! Cum s-a pozat artista la 50 de ani

Citeste si: Cumplit! O tenismenă celebră are cancer! Ea a fost adversara Simonei Halep

Citeste si: Povestea doamnei Geta, polițista care a fost ținta glumelor pe net, după ce o poză cu ea a devenit virală. Cum răspunde MAI: ”Vă asigur că...”

Am fost cunoștințe, nu am avut același cercuri de prieteni, ne-am învârtit în aceeași industrie. Am fost, într-adevăr în acea seară în aceeași cub, însă fabulațiile devin inimaginabile și am introdus și dacă aceste prostii se mai perindă, voi lua acțiuni în judecată.

A trecut suficient timp, trebuie să lăsăm oamenii să se odihnească, Răzvan să aibă pacea lină. La ieșire ne-am întâlnit, pe mine m-a condus un bodyguard afară până la mașină, pentru că era prea aglomerat. Nici măcar unul pe lângă altul nu am trecut! Nu am avut aceleași cercuri de prieteni, am mai spus. Eu l-am admirat foarte mult ca și creator, ca și om de artă. Nu ne-am intersectat mai deloc.” a spus Stephan Pelger în cadrul unei emisiuni TV.

Ce spun persoane din lumea modei despre incidentul din club

În ciuda firii sale calme, Răzvan Ciobanu a sărit la bătaie cu Stephan Pelger înainte de accidentul de pe 29 aprilie.

„De Florii, Răzvan a avut o atitudine ciudată. Fără explicație, a vrut să îl bată pe un fost prieten de al său, Pelger, într-un club din București. Este adevărat, ei aveau un conflict mai vechi, încă nerezolvat! În momentul în care s-au văzut acolo întâmplător, a și izbucnit scandalul. Norocul lui Stephan a fost acela că l-au salvat bodyguarzii, l-au dus la un taxi, iar pe Răzvan l-au dat afară din locație", au dezvăluit persoane din lumea fashionului, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate