Reactia lui Tibi Scobiola la imaginile difuzate de WOWbiz.ro "Am un Jaguar, da, dar am muncit sa mi-l cumpar" "Nu sunt sarac, dar nu vreau sa ajung la batranete ca parintii mei"

Tibi Scobiola a marturisit pentru WOWbiz.ro ca nu are o situatie financiara proasta, insa vrea sa castige mai multi bani pentru a le asigura viitorul parintilor lui, dar si pentru dezvoltarea carierei lui muzicale.

Distribuie pe:

fara descriereTibi ScobiolaCantaretul se numara printre semifinalistii de la "Vocea Romanie" si a muncit din greu sa ajunga aici. Si nu ne referim doar la concursul propriu-zis, ci la intreaga sa cariera muzicala. Pentru ca pana sa ajunga in faza de "live-uri" la showul de la PROTV, Tibi se impartea intre numeroasele concerte la care era solicitat alaturi de trupa sa.

Artistul castiga mii de euro lunar, conduce un Jaguar in valoare de 40.000 de euro si este considerat un adevarat crai de Dorobanti. Desi era deja cunoscut in lumea muzicala, a zis ca un trofeu in plus nu-i strica, asa ca s-a inscris in show-ul de la PRO TV. Datorita vocii sale si a experientei de scena, a reusit sa ramana in concurs pana acum, in semifinale. Intr-o scurta declaratie pe care a oferit-o la debutul concursului, emotionat, spunea ca daca va castiga titlul de "Vocea Romaniei" o sa-si ajute parintii si isi va asigura viitorul profesional.

Cantaretul s-a plans ca cei care i-au dat viata nu au o pensie, pentru ca... si ei sunt artisti, ca si el, iar statutul artistilor este prost reglementat de legea romana. Tibi este decis sa lupte pentru a schimba sistemul. El nu vrea ca atunci cand va ajunge la 60 de ani sa i se planga de mila pentru ca nu are un ban in buzunar.

"Nu sunt sarac, nu am spus niciodata ca sunt sarac. Am spus ca vreau sa castig premiul cel mare pentru mine, pentru cariera mea, dar si pentru a-i ajuta pe parintii mei sa aiba o batranete linistita si fara lipsuri. Ei nu au pensie si vreau sa trag un semnal de alarma cu aceasta ocazie. Daca nu schimbam ceva in legile tarii, niciun artist nu va beneficia de o pensie la batranete. Nu vreau sa ajung la 60 de ani si sa nu am un leu. Acum e bine, avem concerte, suntem tineri, insa ce facem cand nu ne mai baga nimeni in seama? Vreau sa lupt ca sa asigur artistilor nostri batranetea pe care o merita, o batranete demna. E adevarat ca conduc Jaguar, dar am muncit sa mi-l cumpar, si voi munci in continuare”,  a declarat Tibi Scobiola, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate