Reacția lui Victor Ponta după condamnarea lui Liviu Dragnea! "Acest om orbit de trufie și răutate..."

Victor Ponta, liderul partidului ProRomânia, a reacționat și el pe Facebook după condamnarea lui Liviu Dragnea la închisoare cu executare.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

fara descriere


In articol:

"Nu mă bucur de necazul nimănui și nu comentez sentințe penale / mă bucur că decizia vine după votul de ieri care a arătat ce cred românii despre Liviu Dragnea / îmi pare rău de faptul că acest om orbit de trufie și răutate a tras după el în prăpastie România, Guvernul, Parlamentul, un Partid și onoarea a milioane de oameni de bună credință!

ProRomânia a confirmat ieri prin vot popular că este un proiect pentru prezent și viitor! Să reconstruim social democrația și politica responsabilă în România!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la 3 ani și 6 luni de închisoare, decizie pe care o primise și în instanța anterioară. Liviu Dragnea merge la închisoare.

fara descriere

Ponta îl numea iresponsabil pe Dragnea

Înainte de decizia instanței, Victor Ponta atrăgea atenția asupra faptului că Liviu Dragnea poate merge la închisoare chiar de pe scaunul de lider al PSD, acuzându-l pe politician de lipsă de responsabilitate.

”Acum, în mod real, nu mai vorbim de o ipoteză, luni, există în mod normal, legal această posibilitate ca la sediul PSD de la Kiseleff să vină duba cu polițiști să-l ducă la închisoare. Sigur că pe el nu-l interesează că se distruge PSD-ul, că va fi prima știre pe toate televiziunile din lume, un președinte de Parlament, luat cu cătușe și dus la închisoare. Pe el nu-l interesează chestia asta.

Faptul că nu-i interesează pe ceilalți pesediști, mi se pare că se comportă exact ca membrii CPEx-ului în decembrie 1989. Știți că așa au făcut și cu Ceaușescu atunci, i-au spus, nu, nu, tovarășe Ceaușescu suntem cu dumneavoastră și peste două zile l-au dus la Târgoviște.

E incredibil că după 30 de ani trăim același spectacol de lașitate și iresponsabilitate”, declara Ponta într-un interviu pentru Radio Europa Liberă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate