Reacția mamei Luizei Melencu, după ce a aflat de activitatea stranie pe contul de Whatsapp al fiicei

Care a fost reacția mamei Luizei Melencu, când a aflat de activitatea bizară de pe contul de Whatsapp al fiicei sale.

Distribuie pe:

Autor: A.V.


In articol:

  fara descriere

  Mama Luizei Melencu speră până în ultima clipă că fiica ei este încă în viață. Femeia, Monica Melencu, a oferit declarații despre cazul bizar care a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, și anume faptul că de pe numărul de telefon al fetei sale, al Luizei, a avut loc ”activitate” chiar pe Whatsapp. Pe telefonul celorlalți, în aplicație, a arătat faptul că fata ar fi ieșit din grupurile din care făcea parte.

  Citeste si: Curtea lui Dincă arată ca un sit arheologic. Excavatorist: „Mai e de săpat mult”

  Citeste si: Spectacol, dar și emoții de Ziua Marinei. Un militar american a leșinat

  Citeste si: Alexandru Cumpănașu: ”Sunt persoane din Parchet, Poliție, politică care l-au cunoscut”

  „La ora 10.25 de dimineaţă am fost apelată pe Facebook de prietena de clasă a fiicei mele, care mi-a zis că la ora 00.56 pe grupul de WhatsApp al clasei a apărut mesajul că Luiza a ieşit de pe grup. Fata este plecată acum în vacanță, dar a semnalat acest aspect şi Poliţiei. I-am dat numărul de telefon al unui domn poliţist de la Criminalistică. Telefonul Luizei nu a fost găsit deocamdată de anchetatori. Fata care m-a sunat zice că nu putea să iasă de pe grup decât dacă folosea telefonul”, a povestit Monica Melencu, la Antena 3.

  Telefonul Luizei a fost folosit noaptea trecută

  Noi detalii ies la suprafață în cazul Luizei Melencu. Telefonul ei mobil a fost folosit în noaptea de miercuri spre joi, la ora 00.56. Presupusa victimă a criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă, Luiza, lipsește din sânul familiei  încă din luna aprilie a acestui an.

  O colegă de clasă a Luizei a sesizat faptul că ea a ieșit din grupul de WhatsApp din care făcea parte alături de ceilalți colegi din clasă. Când a observat lucrul acesta, colega ei a sunat pe numărul respectiv, dar i-a intrat robotul!

  Urmatorul articol
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate