Reacția Mihaelei Moise, după ce Andreea Bălan s-a trezit din cea de-a treia operație

Mihaela Moise a rămas șocată, după ce artista Andreea Bălan a fost operată pentru a treia oară într-un timp atât de scurt.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

fara descriere

Jurnalista Mihaela Moise a rămas șocată, după ce a aflat că artista Andreea Bălan a fost operată pentru a treia oară, într-un timp atât de scurt. Jurnalista consideră că, undeva, a fost o greșeală, de aceea s-a ajuns la acest lucru.

Citeste si: Fotografia cu Andreea Bălan care a născut controverse pe internet! Ce i-au spus internauții, după ce s-a pozat de pe patul de spital

"Mi s-a părut ceva de groază, este deja la a treia operaţie. Şi eu am suferit o operaţie în urmă cu patru luni. Eu i-am recomanat spitalele de stat. Eu am avut o naştere destul de grea, fiind şi prematură. După zece ore de travaliu au luat decizia de a mă opera. Am fost tratată aşa cum trebuie. (...) Deja a făcut hematoamele, a operat-o iar, e mult prea mult. Cumva există o greşeală pe undeva", a spus Mihaela Moise la un post de televiziune.

Citeste si: Andreea Bălan a ieșit din operație! Poză horror de pe patul de spital: ”Operația mă doare cât celelalte două la un loc”

Fotografia cu Andreea Bălan care a născut controverse pe internet!

În urmă cu o seară, Andreea Bălan a ieșit din operație și s-a trezit din anestezie, astfel că a ținut să transmită un mesaj admiratorilor ei de pe rețelele de socializare, pentru a-i informa că totul este în regulă și se va reface treptat.

Însă, chiar dacă a postat pe rețelele de socializare, internauții au fost „cârcotași” cu ea, scriindu-i mesaje referitoare la faptul că este machiată și are unghii false.

”Îmi place de tine pentru că te postezi și fără machiaj, și în viața reală,așa cum este ea, uneori mai crudă. Se vede pe chipul tău durerea și tristețea. Însănătoșire grabnică!!”, ”Nu înțeleg deloc de ce îngerii se îmbolnăvesc și dracii sunt bine mereu”, ”Poate ar fi bine să iei o pauză în a te expune și să te focusezi strict pe tine”, ”Ai trecut printr-o perioadă foarte grea a vieții. Ai fost foarte încercată în prea puțin timp. O mamă adevărată care a fost pe punctul de a-și da viața pentru copilul ei. Meriți mult respect. M-a impresionat adânc în suflet lupta ta. În aceste momente grele sunt prea puține lucruri de spus, dar Dumnezeu să te ajute și pe tine să treci de perioada aceasta critică”, ”Nu vreau să supăr sau ofensez pe nimeni, mai ales subiectul în cauză, dar în medicină (cine a făcut) e interzis să intrii în operații cu unghii lăcuite. Medicii știu despre ce vorbesc”, ”Câtă reclamă puteți face la un spital incredibil...”, ”Hai, Andreea, hai să facem treabă pe scenă, lasă aparatele alea acolo”, ”Vai, dragă, când văd așa ceva, nu poți să-ți pui poze pe instagram și când te c#$i”, sunt o parte din comentariile pe care artista le-a primit pe social media.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate