Reacția neașteptată a lui Jador după ce a ascultat noua piesă a lui Viorel: „Mă las de cântat!”

Rivalul principal al soților Stegaru, Jador, a ascultat prima melodie lansată de Viorel. Nu i-a venit să creadă cât de repede cresc vizualizările!

Distribuie pe:

Autor: C.G.

Reacția neașteptată a lui Jador după ce a ascultat piesa lui Viorel
Reacția neașteptată a lui Jador după ce a ascultat piesa lui Viorel


In articol:

Nu este de mirare că după lupta pentru locul unu în trending dintre Vulpița și Jador, acum a venit și rândul lui Viorel. După ce și-a scos piesa ”Să se audă în România”, reacțiile n-au încetat să apară.

Jador a vizonat și el noua piesă, iar reacția lui a fost una surprinzătoare!

„Deci, Viorel a scos melodie. Dacă Viorel ajunge locul unu, eu jur, eu mă las! Nu mai cânt! Dacă Viorel ajunge locul unu, nu mai cânt! Jur! Promit! Nu mai cânt! Ajunge locul unu Viorel, eu am văzut vizualizările!”, a declarat Jador, într-un videoclip postat pe rețele de socializare.

Reacția neașteptată a lui Jador după ce a ascultat piesa lui Viorel
Reacția neașteptată a lui Jador după ce a ascultat piesa lui Viorel

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Cum facem diferența dintre o răceală, gripă si COVID-19 - bzi.ro

La o zi de la lansarea melodiei, piesa lui Viorel a urcat pe locul doi.

„A întrecut-o pe Delia! Nu-mi vine să cred că Viorel e locul doi în trending”, a mai declarat Jador, pe pagina lui de Instagram.

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei a recunoscut că există un videoclip compromițător cu el și Ligi: „Ea avea pantalonași scurți, ne-am...”

Citeste si: O artista cunoscută, cover după "Dau moda"! Cum sună melodia lui Jador în variantă ROCK: "Când ești rocker, dar îți plac manelele"

Citeste si: Maria Constantin, făcută praf de artiști după ce a scos melodia cu Viorel și Vulpița: ”Cât de jos să te cobori”

Ce i-a transmis Mirela Vaida lui Jador, în scandalul cu Vulpița

Mirela Vaida i-a transmis un mesaj lui Jador, în direct la tv. Artistul este în scandal cu Vulpița.

Jador și Vulpița a avut, pentru o scurtă perioadă, de o concurență puternică de unde nu se aștepta: Manelistul a fost detronat de pe primul loc din Youtube de Vulpița.

Jador a rămas fără cuvinte când a văzut că Vulpița a devenit cântăreață și chiar l-a detronat din topurile de pe Youtube. Cântărețul le-a transmis mai multe mesaje fanilor lui în care își exprima nelămurirea față de preferințele muzicale ale românilor. Vulpița a văzut indignarea lui Jador și ca să pună paie pe foc, chiar l-a provocat să scrie câteva versuri. Artistul i-a răspuns la provocare, dar în același timp a găsit și un moment pentru a-și spune părerea despre noua vedetă din România.

”Când am văzut că Vulpița este pe locul 1 și piesa mea nu mai e pe 1, nu mi-a venit să cred pentru că nu am înțeles de ce oamenii dau click pe ea. Pentru că fata nu are talent în domeniul muzical. Dar apreciez, pentru că, dincolo de tot ce este Vulpița, apreciez faptul că muncește, pentru că nu este ușor să stai acolo în platou și să faci ce zic unii oameni. Într-un fel, apreciez și munca ei, chiar dacă ea nu conștientizează multe lucruri. Eu știu că, de fapt, și ea muncește”, a declarat Jador în urmă cu câteva zile.

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Alertă la nivel mondial! COVID-19 se reactivează la pacienții vindecați. Cum explică medicii?

După ce vezi asta, nu vei mai ieși din casă fără mască de protecție. VIDEO șocant

Alertă maximă! Pensionarii care rămân fără banii promiși de către autorități

Familiile victimelor de COVID-19 sunt nevoite să dea șpagă pentru a lua sicriul acasă: „Mi-au vândut mortul cu 100 de lei”

UPDATE Coronavirus face tot mai multe victime în România. Bilanțul a ajuns la 270

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies