Reacția neașteptată a lui Jador în momentul în care a aflat că Mariana de la Puterea dragostei îl iubește! ”Nu aș putea fi niciodată cu o femeie ca ea”

Jador a rămas surprins să afle că Mariana de la Puterea dragostei îl iubește și i-a dat o replică  dură

Distribuie pe:

Autor: C.I.


In articol:

Surpriză uriașă la Puterea dragostei! Zilele trecute, în premieră pentru WOWbiz.ro, o fostă concurentă a vorbit despre bărbatul pe care Mariana îl adoră, în ciuda faptului că, acum, el nu mai este în competiție.

Ce a spus Mariana despre Jador

"Mariana de la Puterea dragostei este îndrăgostită de Jador! Ne înnebunea cu el. Cum ieșea din emisiune, asculta melodia lui  încontinuu până ajungeam la hotel. În tot acest timp, și vorbea despre Jador. Culmea, nu putea fi pusă niciodată pe ”silence”, turuia întruna. Bianca era cea care stătea cu ea în față și nu știu cum o suporta până la destinație. E ea mai eroină! Apoi, se ducea în camera și tot pe Jador îl pomenea", a spus Mary pentru WOWbiz.ro.

Spusele tinerei aveau să prindă contur după ce Mariana a început să își exprime sentimentele pentru Jador și în casă, unde declară, de ceva vreme, că singurul bărbat care o interesează este cântărețul.

Citeste si: Demisie-şoc în televiziune! „Mulţumesc echipei.” Alertă în media din România - evz.ro

Citeste si: Listă simptome covid 2020 – 13 semne care arată că ești infectat - bzi.ro

Citeste si: Cât de bogat este de fapt Fizz de la Puterea Dragostei? Ce afacere are și ce mașini conduce

Citeste si: ȘOCANT! Bia de la Puterea Dragostei l-a amenințat cu bătaia pe Jador! Abia acum s-a aflat! ”A spus că are niște cunoștințe afară și o să aibă... grijă de mine” EXCLUSIV

Jador a avut prima reacție după ce a aflat că Mariana îl iubește! ”Se comportă ca un copil neastâmpărat”

Pe de altă parte însă, situația stă total diferit în ceea ce îl privește pe artist. Jador este atașat de Mariana ca persoană, dar nicidecum de ea ca femeie!

Citeste si: Mary și Robert de la Puterea Dragostei își fac planuri de nuntă! Unde va avea loc aceasta?

De altfel, în premieră pentru WOWbiz.ro, Jador a avut prima reacție după ce a aflat că Mariana îl iubește! Într-un live exclusiv, el avea să spună care este părerea lui despre controversata concurentă de la Puterea dragostei. ”Mariana este specială. Cât am fost la Istanbul, i-am ascultat povestea de viață și, credeți-mă, este una foarte dureroasă. Fata asta nu a avut o copilărie normală. Este un suflet foarte bun, cel mai bun din casă, dar se comportă că un copil neastâmpărat! E o prietenă deosebită, dar, din punct de vedere sentimental, nu aș putea să fiu niciodată cu o femeie ca ea”, a spus Jador la WOWbiz.ro!

Citește cum o caractearizează Jador pe Mariana și relațiile din casa Puterea dragostei pe kfetele.ro

Galerie foto 
Citește și:

Raluca Munte de la Puterea Dragostei, la un pas de izbucnit în lacrimi pe internet! „Nu aveți inimă și suflet!”

Dani Mocanu a fost sunat de femeia care l-a trădat, după ce a ascultat piesa pe care i-a compus-o. Ce reacție a avut femeia

Calendar ortodox 1 noiembrie 2020. Sfinții care vindecau toate bolile. Rugaciunea care rostită astăzi face minuni pentru sănătate

Bombă! Simina și Ricardo de la Puterea Dragostei trebuiau să fie la o altă emisiune

Simona Gherghe, dată de gol de o poză din emisiune! Ce se întâmplă când nu se filmează

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies