Reacția pe care a avut-o o puștoaică de 14 ani care, în timp ce își făcea temele, a realizat că naște

O fetiță a trecut printr-o traumă incredibilă, care i-a marcat viața. În timp ce își făcea temele, adolescenta năștea.

Distribuie pe:

Autor: A.V.

Avea doar 14 ani, dar abia după aproape 10 ani a reușit să vorbească despre trauma prin care a trecut. La 14 ani, o elevă de clasa a VIII-a, încerca să-și facă temele când, deodată, și-a dat seama că năștea.

Rachel Smyth intrase în travaliu, iar durerile nu au putut fi oprite foarte simplu. Știa că este gravidă, însă nu le-a spus niciodată părinților, deoarece credea că va fi privită drept ”oaia neagră a familiei”, dar și din teamă că ar putea fi respinsă.

Citeste si: Gabriela Cristoiu, în doliu! Tatăl ei s-a dus în ceruri: ”Îți dau viață de la mine numai să trăiești acum!”

Mai mult decât atât, Rachel a trecut cu brio prin această situație și a decis să păstreze copilul care, acum, are 9 anișori, conform The Sun.

"M-am trezit și am realizat că patul meu era ud. Am fost împietrită. Câteva ore mai devreme îmi făcusem temele și mă uitam la TV. Ieșeam cu John în luna aprilie 2009. Aveam ambii 14 ani. El era un pic cam rebel, dar nostim. După câteva luni împreună, mi-am pierdut virginitatea, dar ne-am asigurat că foloseam prezervative. Am fost mereu grijulii, cu o singură excepție. În luna septembrie am descoperit că sunt însărcinată în nouă săptămâni. Când i-am spus lui John, a zis că va fi bine, dar aveam doar 14 ani și m-am simțit copleșită decât de dezamăgiți vor fi părinții mei.

Citeste si: Halucinant! Mesajul cutremurător al unei mame disperate! Copilul de 14 luni a fost spulberat din cărucior de un șofer de camion: ”Dacă nu faci puşcărie, bucăţi te fac”

În acea noapte, m-am gândit că voi face avort, dar mă gândeam că nu voi mai putea trăi cu mine. O săptămână mai târziu, răul de dimineață a fost așa de rău încât mama m-a dus la doctor. Am izbucnit în lacrimi și i-am spus totul. La început, mama a fost furioasă, apoi m-a îmbrățișat. Când i-am zis și tatei, a fost șocat, dar ca și mama m-a susținut.

Când am născut, mă gândeam să renunț la școală, dar am trecut toate examenele și am decis să îmi continui studiile, cu ajutorul mamei. În unele nopți mă simțeam epuizată. Mă uitam la fața lui Kyle care plângea după lapte și mă întrebam dacă o să pot face față.

Să fii o mamă tânără a fost o luptă uriașă. Dar în timp ce viața ar putea fi total diferită de cum am zugrăvit-o, nu aș schimba nimic”, a povestit Rachel.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
P
Setari de confidentialitate