Reacția primarului Constanței după ce mama lui a ajuns de la secția de votare direct la cea de Poliție: „Regretă acest incident!”

Decebal Făgădău, primarul Constanței, a oferi prima declarațioe după ce mama lui în vârstă de 70 de ani a fost acuzată că a încercat să fraudeze alegerile. Femeia a fost dusă la secția de Poliție.

Distribuie pe:

Autor: M.B.

fara descriere

Teodora Făgădău, mama primarului Constanței, a fost dusă la secția de Poliție după ce ar fi încercat să introducă în urnă 5 buletine de vot. Femeia are 70 de ani și a fost acuzată că a furat mai multe buletine de vot pentru a frauda alegerile europarlamentare.

Momentan ea este audiată de către oamenii legii, care încearcă să afle adevărul despre ce s-a petrecut la secția de pe strada Badea Cârţan.

Citeste si: Un român din Argentina a mers peste 700 de kilometri ca să voteze! Maximilian Dobrescu a condus cel puţin 8 ore ca să ajungă la secţia de votare!

Citeste si: Primele nereguli au fost deja semnalate la secțiile de votare! Mare atenție la acest detaliu, dacă nu vreți ca votul dumneavoastră să fie anulat

Citeste si: Rareş Bogdan a votat împreună cu soţia gravidă: „Am votat pentru viitorul copiilor acestei ţări” VIDEO

fara descriere

Ce a declarat primarul Constanței după ce mama lui a ajuns la Poliție

„Mama e la Poliție, plânge, a zis că i s-au dat buletinele de vot și nu a verificat câte a primit. Mama are 70 de ani, era împreună cu tatăl meu și nu a avut niciodată în intenție așa ceva. Sunt convins că această situație va fi elucidată imediat. M-a sunat plângând, de la Poliție. Regretă acest incident în care a fost târâtă fără să vrea doar pentru că poartă numele meu. Sunt convins că situația o să se lămurească”, a declarat Decebal Făgădău, primarul Constanței, pentru Info Sud-Est.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate