Reacţia profesoarei de desen care a fost ironizată de elevul din Buzău! Băiatul a publicat un videoclip ruşinos cu ea: „Până la răzbunare nu a fost decât un pas”

Autor: M. B.
 
Un elev din Buzău riscă sancţiuni grave după ce a ironizat-o pe profesoara de desen. Băiatul a publicat pe grupul elevilor liceului la care învaţă un videoclip în care cadrul didactic apare dansând şi cântând o melodie ale cărei versuri lasă de dorit. Se pare că, înainte de a alege să facă parte din învăţământ, femeia şi-a dorit o carieră în muzică. 
 
Imaginile au stârnit un întreg război între băiat şi familia lui şi cadrele didactice şi conducerea şcolii. 
 
„Acest copil nu este olimpic! Comportamentul agresiv rămâne, iar agresiv v-am spus, înseamnă că vrea să te provoace, înseamnă că vrea să ai anumite atitudini faţă de el şi să te şantajeze după aceea, pentru că asta fac.
 
Noi nu vrem să îl dăm afară din şcoală, ci pur şi simplu să corectăm ceea ce ni se pare exagerat.
 
Acest băiat are probleme în familie. În sensul că, mama lui a declat că a intrat într-un anturaj în care se beau băuturi alcoolice, însă niciodată nu a venit beat la liceu sau să aducă băuturi alcoolice la liceu.
 
Asta nu este o scuză, pentru că absenţele se datorau şi faptului că peste noapte, mama nu putea să îl stăpânească. Mi-a mărturisit lucrul acesta. Era îngrijorată. Chiar spunea că se teme de comportamentul lui în acele momente ”, a spus directorul în cadrul unei emisiuni tv. 
 
 
Şi profesoara de desen a avut o replică dură la adresa gestului elevului după ce acesta i-ar fi afectat imaginea. 
 
„Acest elev a încercat să deranjeze ora. L-am rugat de două ori să se potolească, să se liniştească. Nu a ţinut cont de aceste avertizări, prin urmare l-am ascultat din lecţia de zi. Pentru că nu a spus nimic concret, din ceea ce l-am întrebat, a fost sancţionat cu nota 3.
 
De aici, până la răzbunarea elevului nu a fost decât un pas.
În aceeaşi zi, a postat într-un grup cuvinte jignitoare la adresa mea, cuvinte foarte greşe, făcând în acelaşi timp referire şi la un videoclip, la o activitate pe care eu am desfăşurat-o cu mulţi ani în urmă. Vreau să precizez faptul că nu distribuirea acestui videoclip m-a deranjat, ci cuvintele jignitoare care mi-au fost aduse.
 
Scăderea mediei la purtare pentru Andrei a fost votată în consiliul clasei de 65 de profesori”, a precizat profesoara, Alina Barbu.
 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Doliu în politică! Primarul a murit într-un accident de maşină

FLY PROJECT produce hituri pentru ASIA

Doliu în cinematografie! A murit o mare actriţă, dar familia a ţinut totul secret

Horoscop Zilnic Miercuri 21 Aprilie 2021: Racii se bucură de o zi productivă, Săgetătorii se confruntă cu o tensiune copleșitoare

Doliu uriaș în lumea muzicii! A murit în somn, la doar 45 de ani. Toţi românii i-au fredonat melodiile

SCANDAL MONSTRU! Dosar penal pentru Laura Cosoi. De ce este acuzata fosta iubita a lui Smiley

Ucraina e gata de război. Președintele Zelenski a semnat documentul

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies