Reacția șocantă a tatălui tânărului care s-a sinucis dându-și foc: „Am crescut un șarpe, nu un copil...”

Ce spune tatăl tânărului care și-a dat foc azi.

Distribuie pe:

Autor: M.V.


Adrian Lipan, un tânăr de 25 de ani din Medgidia, a reușit azi să șocheze o țară întreagă, atunci când a decis să își pună capăt zilelor dându-și foc în propria mașină. Înainte de a face acest lucru, tânărul a transmis un mesaj video pe rețelele de socializare.


In articol:

Motivul pentru care a vrut să se sinucidă este tatăl lui, spune tânărul în mesajul pe care l-a transmis pe Facebook.

Citeste si: Un bărbat a agresat-o sexual pe iubita celui mai bun prieten! Motivul invocat de el l-a făcut pe judecător să-l declare nevinovat

Citeste si: Oana Radu, tulburată de durere! Ce i-au spus medicii despre iubit „Eu mă rog la Dumnezeu”

Citeste si: Harry și Meghan, în casa miliardarului rus care a vrut să-și taie soția de față cu toată lumea - evz.ro

Citeste si: Puterea dragostei 22 august 2019. Larisa vrea să iasă din emisiune, Bia recunoaște de cine îi place, de fapt

„Îmi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am greşit. Taţilor de băieţi, nu ii faceţi copilului vostru ce mi-a făcut tatăl meu, nu am fost eu cel mai bun copil dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei băieţi, dar mai au nevoie de puțină iubire părintească. Îmi pare rău pentru ceea ce voi face şi ştiu ca sunt un laş, dar nu ştiu ce altceva sa fac“, a spus tânărul.

Tatăl lui Adrian, reacție șocantă

Tatăl lui Adrian Lipan a transmis, în mediul online, un mesaj incredibil. „Cu acordul și permisiunea voastră acest «nenorocit» de tată care azi a înțeles că timp de 26 de ani a crescut un șarpe nu un copil. Cei care vor să audă adevărul mă pot contacta când vor. Aviz viitorilor părinți”, a scris tatăl lui Adrian Lipan pe Facebook.

Mesajul bărbatului a primit, bineînțeles, răspunsuri, iar unul dintre ele a venit chiar de la sora sa.

„Ești fratele meu, dar tu ai distrus copilul . Nu meritai să ai așa o minune de copil. Sper că Dumnezeu vede şi pune pe fiecare să plătească pe măsura faptelor”, a scris o femeie care ar fi sora bărbatului. Un apropiat al familiei a scris că tânărul Adrian ar fi fost alergat, cu o toporișcă, de tatăl său, cu mai mulți ani în urmă.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate