Reacţia ULUITOARE a Elenei Udrea după ce a fost jignită în ultimul hal de un politician: "Ţigancă, jidancă si c..ă". Uite ce a spus Elena imediat dupa moartea lui Vadim

Elena Udrea, reactie incredibilă dupa ce a fost jignita ani buni de Vadim. Uite ce a scris pe Facebook.

Distribuie pe:

Autor: Lili Lascar

De-a lungul carierei ei politice, Elena Udrea a fost admirată, linguşită, dar şi jignită în fel şi chip de colegii ei de breaslă vulcanici şi cu vocabularul mai...colorat.

Ei bine, unul dintre cei mai mari contestatari ai fostului ministru a fost Corneliu Vadim Tudor. Nu o dată acesta a desfiinţat-o pe apropiata lui Traian Băsescu pentru evoluţia ei pe scena politică, dar şi pentru imaginea de femeie fatală pe care Udrea şi-a construit-o.

"Pâna unde vrea sa ajungă Elena Udrea? Sa te pozezi cu sânii pe afară când ţara este sufocată de sărăcie? Nu ştiu ce a fost în mintea ei? Eu i-am zis să se lase de pictoriale şi să pună mâna să facă un copil mai bine. Ea nu îşi dă seama că românii nu o înghit...Şi să vă spun şi de ce...Pentru ca l-a izolat pe Traian Băsescu, undeva la Cotroceni, departe de restul PDL-iştilor. L-a izolat şi îi toarnă cucuta în ureche”, spunea Tribunul în urma cu câtiva ani, dupa ce fostul consilier prezidenţial pozase în ipostaze sexy.

Această declaraţie poate fi considerată însa una "blândă" comparativ cu alte atacuri ale lui Vadim la adresa fostei blonde de la Cotroceni.

Elena Udrea, reacţie incredibilă după ce a fost jignită ani buni de Vadim. "Tristă şi indignată"

După moartea scriitorului, poetului, gazetarului şi omului politic Corneliu Vadim Tudor, Elena Udrea a simţit totuşi nevoia să-i ia apărarea defunctului care în ciuda faptului ca abia trecuse în nefiinţă era "linşat" verbal de toţi adversarii lui.

,,Îmi este greu să cred cât de puţin umani mai suntem! Corneliu Vadim Tudor a jignit şi calomniat, eu însămi am fost ţinta lui: ţigancă, jidancă şi curvă. Cu toate acestea, sunt tristă şi indignată de atitudinea unora care zilele trecute purtau făţarnic grija refugiaţilor, iar acum se bucură de moartea unui om. Care mai sunt minimele valori pe care le mai respectăm, dacă nu pe cele creştine? Dumnezeu să-l ierte şi să-i aibă în pază familia!”, a scris Elena Udrea pe Facebook imediat după moartea lui Vadim Tudor.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO: