Reactia uluitoare a Magdei Catone dupa ce l-a vazut pe Serban Ionescu mort! Vezi cum arata transfigurata de durere si neintelegand ce i se intampla!

Actorul Serban Ionescu a plecat dintre noi dupa aproape un an de suferinta. El s-a stins la Spitalul Floreasca in noaptea de 21 noiembrie. ##VIDEO3461##

Distribuie pe:

Autor: C.I.P

fara descriere

Toata suflarea actoriceasca a Romaniei a fost devastat la auzul acestei vesti, avand in vedere ca Serban a murit la foarte putin timp dupa ce si Iurie Darie a decedat. Niste imagini primite pe adresa [email protected] au surprins-o pe Magda Catone in ipostaze uluitoare.

Sotia actorului era la spital, la putin timp dupa ce Serban Ionescu a murit si parea ca nu intelege mai nimic din ce se intampla. Mama actorului si persoanele apropiate erau cu ochii in lacrimi, in timp ce ea vorbea la telefon pe un ton raspicat si ridica din umeri la auzul vestii. Probabil nu stia inca ce s-a intamplat cu actorul si era bulversata.

Avea imaginea unei persoane careia nu i se intamplase nimic. Mai tarziu, cand a realizat ce se intampla, Magda Catone a cazut din picioare si a cerut sa fie lasata in pace.

Magda Catone si Serban Ionescu nu mai erau in relatii bune, iar actorul dorea sa divorteze, dar starea de sanatate nu i-a permis acest lucru. Serban Ionescu aflase ca sotia il insela, dar nu avea putere sa reactioneze. Intr-un final a cerut ca avocatii sai sa perfecteze actele de divort, dar acest lucru nu s-a mai intamplat pentru ca Magda Catone a refuzat categoric sa divorteze de Serban.

Astazi, actrita l-a revazut pe Serban Ionescu dupa foarte mult timp, fara sa prevada ca la cateva ore dupa avea sa se petreaca un dezastru. Serban Ionescu a plecat dintre noi, iar toti cei care l-am iubit ramanem cu un regret enorm.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate