Vedete

Reacţie agresivă a lui Mircea Badea după ce Emma Zeicescu a anunţat că este în concediu! Jurnalista şi iubitul ei, Claudiu Popa, ar fi fost puşi sub învinuire pentru deţinere şi consum de droguri

Jurnaliştii Emma Zeicescu şi Claudiu Popa ar fi fost puşi sub învinuire pentru deţinere şi consum de droguri. Informaţiile nu sunt oficiale DIICOT, ci pe surse, citate de Antena 3.

Distribuie pe:

Autor: C.L.

La începutul săptămânii, Emma Zeicescu, care este prezentatoare la TVR anunţa că şi-a luat un concediu medical deoarece nu se simte bine. Mircea Badea a reacţionat imediat când a aflat de anunţul Emmei Zeicescu, chiar înainte de aflarea ştirii că ar fi pusă sub învinuire pentru deţinere şi consum de droguri.

"Nu ştiu în ce concediu medical e Emma Zeicescu, dar părerea mea este că nu se mai întoarce la TVR, postul public de televiziune. Eu nu cred că ne mai vedem într-o săptămână. Poate mă înşel, nu ar fi prima dată pentru că la postul naţional de televiziune se pot întâmpla multe. Vedem dacă ne mai vedem. Bine, nu se uita nimeni la emisiunea ei", a zis Mircea Badea, la emisiunea lui.

DIICOT anunţa, în urmă cu o lună, că a înregistrat un dosar in rem după ce Claudiu Popa şi Emma Zeicescu ar fi fost prinşi la un festival de muzică cu droguri asupra lor.

Galerie foto