Reacție dramatică la moartea fostului iubit al Simonei Sensual! Un cunoscut cântăreț de muzică populară este distrus! ”A încercat și imposibilul să mai poată trăi un pic”

 Moartea lui Nicu Maharu i-a îndurerat pe prietenii apropiați

Distribuie pe:

Autor: C.I.

fara descriere

In articol:

  Nicu Maharu a încetat din viață azi de dimineață, în jurul orei 4.30, după o luptă cumplită cu un cancer nemilos.

  În ciuda tratamentelor intense, maladia, declanșată inițial de la o tumoră la cap, s-a extins în tot organismul și nu s-a mai putut face nimic. "A încercat și imposibilul să mai poată trăi un pic, nu a fost să fie", a povestit, în premieră pentru WOWbiz.ro, prietenul sau, cântărețul de muzică populară, Marius Baldovin.

  Citeste si: Andreea Bălan, operată a doua oară! "Putea să moară, hemoragia era foarte gravă"

  Citeste si: Primele declarații ale Biancăi, fiica lui Nicu Maharu după moartea acestuia! ”Aveai atâtea de rezolvat...”

  Citeste si: Sora Deliei a fost externată, la câteva zile de la naștere! Primele declarații ale Oanei Matache

   

  fara descriere

  Nicu Maharu a murit! ”Ce tragedie, ce nedreaptă este viața”

  De altfel, distrus de vestea că fostul iubit al Simonei Sensual a pierdut luptă cu boală, cantatetul a vorbit pentru ultima oară de cel despre care spunea întotdeauna că este un om de notă 10.

  "Am fost sunat la 5.00 dimineața și mi s-a spus că Nicu Maharu a murit! Offf... ce tragedie, ce nedreaptă este viața. Îl cunosc de 10 ani pe acest om care mi-a întins mâna și m-a ajutat de fiecare dată când i-am cerut sprijinul. Era un om cu caracter, un om petrecăreț, căruia îi plăceau la nebunie chefurile. Era un om care niciodată nu refuza sa îți sară în ajutor. Îi cunosc familia, pe Bianca si Florin, copiii săi minunați, la fel, cu suflet de aur, ca si tatăl lor. E cumplit si o mare pierdere imensă pentru noi cei care am avut colaborări cu el! Nu știu ce să mai spun, sunt distrus”, a spus Baldovin pentru WOWbiz.ro!

  Galerie foto 
  Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
  Setari de confidentialitate