Reacție sfâșietoare a familiei Luizei Melencu, după ce șeful DIICOT a confirmat crimele: "Fata trăiește, suntem mințiți"

Mama și bunicul Luizei Melencu au contracarat declarațiile oficiale făcute astăzi de Felix Bănilă, procurorul-șef DIICOT. Procurorul a prezentat un raport al anchetei și a spus că nu exclude nicio variantă dintre toate cele speculate, inclusiv posibilitatea ca Luiza să trăiască.

Distribuie pe:

fara descriere

Familia Luizei nu și-a pierdut speranța și este convinsă că fata trăiește, dar autoritățile ascund adevărul. Mama și bunicul Luizei cred că adolescenta a fost răpită în scopul traficului de persoane și nu a fost ucisă așa cum a declarat Gheorghe Dincă.

DIICOT a cerut ajutor în SUA și Italia

Felix Băncilă a prezentat astăzi, un raport al anchetei pentru găsirea Luizei. Procurorul-șef DIICOT a declarat că autoritățile au fost sesizate pentru prima dată pe 15 aprilie, iar patru zile mai târziu s-a întocmit dosar penal, ceea ce, bunicul Luizei spune că nu este adevărat.

Citeste si: Procurorul-șef DIICOT, informații de ultimă oră despre cazul Caracal! Dincă a mărturisit ce a făcut cu cadavrele

Citeste si: Sandra Stoicescu a slăbit deja 10 kilograme după naștere! „Mă uit la Sara fascinată și îndrăgostită... Îi iubesc fiecare gest și fiecare supărare. Iar zâmbetul ei mă topește!”

Citeste si: Ultimă oră: oseminte găsite într-una din gropile din curtea lui Gheorghe Dincă

"Nu avem încredere în acel excroc: Luiza trăiește! Domnul Bănilă acoperă adevărații făptași, acei procurori care nu și-au făcut datoria sunt complici la crime. A făcut foarte multe greșeli în afirmații. Noi la două ore, am sunat la 112, pe 14, nu pe 15. Să cerceteze și să pună presiune pe Dincă și pe cei care nu și-au făcut datoria.", a declarat bunicul Luizei, pentru un post de televiziune.

fara descriere

Totodată, Filip Băncilă a mai spus în declarațiile oficiale de astăzi că Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu și Alexndra Măceșanu, însă mama Luizei crede în continuare că fiica ei este în viață.

"Am convingerea că fata trăiește; să fie aspru pedepsiți. Nu e posibil așa ceva! Suntem mințiți. Noi vrem un răspuns oficial: da sau nu.", a spus și mama Luizei Melencu.

fara descriere

În declarațiile oficiale de astăzi, Filip Bănilă a mai precizat că DIICOT a cerut ajutorul autorităților din Italia și Statele Unite ale Americii, pentru obținerea informațiilor necesare. 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate