Reactii incredibile dupa confruntarea televizata dintre Ponta si Johannis: "Am ridicat de trei ori mingea la fileu, imi venea mie sa sar. El se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas!"

Confruntarea televizata de aseara, dintre Victor Ponta si Klaus Johannis, a nascut comentarii dintre cele mai diverse, in toate mediile.

Distribuie pe:

Autor: Petru Luca

"Parerea mea este asta: Iohannis a fost lamentabil. Pentru mine. Care speram ceva. Fara verb, fara informatii, fara argumente impotriva lui Ponta. SI DACA NICI IMPOTRIVA LUI PONTA NU SUNT ARGUMENTE... eu nu mai zic nimic!”, a declarat Dana Grecu, realizatoarea Antena 3. fara descriere

"Este clar ca Klaus Iohannis este un om sincer si la locul lui. Atata poate. El nu va veni la o masa sa ne serveasca zorzoane. Victor Ponta parca ne servea masa de Revelion. Sunt convins ca multe gospodine si-au spus ca Victor Ponta e cel mai destept din Romania. Unul care-si plasa oferta peste tot, unul a dat pumni, celalalt a incasat. Victor Ponta e artificial, iar Klaus Iohannis atata poate", a marturisit Radu Banciu, realizator B1TV.

"Am ridicat de trei ori mingea la fileu, imi venea mie sa sar. El se uita la ceas, fir-ar al dracului de ceas", a spus Rares Bogdan, moderatorul emisiunii in care s-au confruntat Ponta si Johannis, la emisiunea in care a analizat dezbaterea, la Realitatea TV.

"Domnul Klaus Iohannis a avut o rigoare nemteasca in privinta timpilor alocati emisiunii de la Realitatea TV. Ar putea obtine o slujba la CNA, la monitorizare. Este Dumnezeul ceasurilor", a ironizat Victor Ciutacu, de la Romania TV, prestatia lui Johannis.

 


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate