Realitatea TV in COLAPS! Salarii neplatite si probleme uriase financiare! Cosmin Gusa e disperat, angajatii nu mai au bani nici sa ajunga la munca!

Angajaţii Realitatea TV nu şi-au luat încă banii pe luna anterioară, deşi acest lucru trebuia să se întâmple în urmă cu 8 zile, pe data de 30 noiembrie.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereEste pentru prima dată când se înregistrează o întârziere atât de mare în plata drepturilor salariale, mai ales acum în condiţiile în care Realitatea TV a înregistrat o creştere importantă de audienţă pe fondul celor două runde de alegeri prezidenţiale, scrie reportervirtual.ro.

Cozmin Guşă, acţionarul care controlează Realitatea TV, a recunoscut problema şi a explicat motivele acestei întârzieri.

Totodată, Guşă nu a putut oferi o dată exactă pentru plata salariilor şi a anunţat că postul are de recuperat în acest moment peste 1,5 milioane de euro din piaţă:

"Am fost informat încă de acum 10 zile de către colegii de la Administrativ că vor fi probleme mari în încasarea banilor din piaţă, respectiv în plata salariilor din aceşti bani încasaţi.

Pentru publicitatea prestată la Realitatea TV, fără să mai pun la socoteală site-ul realitatea.net, avem de încasat astăzi peste 1,5 milioane de euro, însă o facem cu mare greutate şi cu mari întârzieri, pentru că acele companii care ne sunt datoare beneficiază de prevederile Ordonanţei Ghiţă – Ponta, cea care a eliminat agenţiile de media şi publicitate din relaţia comercială cu televiziunile...." - Citeste aici intreaga declaratie a lui Cosmin Gusa


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate