WOW

Reclame şocante interzise – Copiii cu guri în loc de ochi

În încercarea de a le reaminti părinţilor să monitorizeze ceea ce văd copiii lor pe internet, agenţia de publicitate germană Publicis Frankfurt a creat două anunţuri de-a dreptul şocante pentru ONG-ul Innocence in Danger (Inocenţa în pericol). Şi când spunem şocante, vorbim serios.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: M. B.


Reclame şocante interzise – Copiii cu guri în loc de ochiicon photo

Anunţurile înfăţişează copii ai căror ochi au fost înlocuiţi cu guri larg deschise, ţipând. Sloganul campaniei este „Tu ştii la ce se uită copiii tăi pe internet acum?” Scopul principal al ONG-ului este de a pune capăt exploatării sexuale a copiilor pe Internet, având în vedere că printre cei mai populari termeni de căutare folosiţi de copii se numără „porno” şi „sex”.

„Ideea este de a fi cât mai şocant, pentru ca părinţii să realizeze este nevoie de doar o secundă, un singur clic greşit şi copiii se pot confrunta cu imagini cu adevărat oribile pentru ei. Copiii vorbesc foarte rar despre asta. Un studiu realizat în Germania a demonstrat că doar 8% dintre copiii care accesează online conţinut şocant vorbesc despre asta”, a declarat pentru ABC News Julia von Weiler, directorul Innocence in Danger.

Citeste continuarea pe INCREDIBILIA.RO

 

 
Dezvăluiri surprinzătoare! Cum i-a dat Gabriela Cristea vestea soţului ei că este din nou însărcinată! ”M-am aşezat la masă şi i-am spus! A fost şocat!” Avem toate detaliile EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu! icon photo

Stiri

Fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară importantă! Vezi cum a fost salvată moşia de la Nana a Ioanei Băsescu!

În urmă cu câteva zile, fiica lui Traian Băsescu a câştigat definitiv un proces cu o miză imobiliară, care s-a încheiat după trei ani.

Titlu secțiune