Record incredibil la Exatlon! O jumătate din populaţia Mexicului a urmărit un live pe Instagram din Dominicană!

Un record incredibil a fost stabilit de concurenţii de la Exatlon Mexic.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

Concurenţii din Mexic au fost protagoniştii unei premiere în istoria show-ului Exatlon: au intrat live pe Instagram şi au dialogat cu fanii. Acest lucru nu s-a mai întâmplat niciodată, în condiţiile în care formatul show-ului presupune izolarea totală a participanţilor. Totuşi, în acest sezon s-a fătu o excepţie iar după un joc de comunicare câştigat, Faimoşii din Mexic au putut dialoga cu fanii.

Bomba abia acum vine.

Audienţa momentului a fost una cu mult peste aşteptări. Din capturile realizate pe conturile de socializare oficiale Exatlon se vede că peste 60 milioane de oameni au intrat în direct să-i vadă pe Faimoşii de la Exatlon.

Cifra este cu adevărat impresionantă şi reprezintă aproximativ o jumătate din populaţia Mexicului (sau de trei ori populaţia României). Pe de altă parte, Exatlon este un format extrem de popular în America Latină şi cu siguranţă printre ”instagramişti” s-au numărat şi mulţi fani din alte ţări unde Exatlon a avut succes, inclusiv din Statele Unite sau România.

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Cine este fostul concurent Exatlon care a ieşit îmbrăcat aşa în parc? Îl recunoşti?

Dezvăluiri cutremurătoare ale lui Ştefan de la Exatlon! ”Anul trecut, dormeam pe un pat rupt din cămin”! ”Războinicul” a spus tot adevărul VIDEO EXCLUSIV

Tu știi ce conține cabanosul de la magazin? Iată câți nitriți are!

Cele mai frumoase urari de la multi ani pentru cei dragi

Germania trimite o undă de șoc în toată Europa. Merkel anunță dezastrul: Va fi prea târziu

Oana Zăvoranu l-a făcut de râs pe celebrul Cove de la Pro Tv în întreaga țară! Ce făcea acesta în pat. Querida nu mai are limite

Începe o criză a rachetelor nucleare.  China face un pas spre război

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies