Vedete

Recunoaste al cui e fundul! Mihaela Radulescu a innebunit barbatii. Imaginea care ar scoate orice femeie din minti

Mihaela Radulescu si-a innebunit fanii, iar pe femei le-a scos din minti! Vedeta isi arata formele apetisante in cel mai neasteptat mod.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: L. S.


Recunoaste al cui e fundul! Mihaela Radulescu a innebunit barbatii. Imaginea care ar scoate orice femeie din mintiicon photo

Mihaela Radulescu este una dintre cele mai sexy vedete. Seducatoare si foarte increzatoare in sine, frumoasa bruneta nu isi neglijeaza nici fanii si ii incanta des cu imagini care ii dezvaluie trupul spectaculos.

Recent, Mihaela Radulescu a publicat o imagine in care se vede doar posteriorul vedetei si, ce-i drept, oricine s-ar intreba cine a fost norocosul care a facut fotografia. Cu o senzualitate iesita din comun si fara niciun fel de inhibitii, Mihaela Radulescu si-a innebunit fanii, iar pe femei, cel mai probabil ca le scoate din minti. Fotografia indrazneata a adus o multime de comentarii pe reteaua de socializare a vedetei. Unele sunt de admiratie, altele sunt de invidie, dar cele mai multe sunt despre cat de incitanta poate sa fie imaginea.

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal Dicon photo

Vedete

Savas si Meryem se logodesc! Un nou episod al serialului "Meryem, in aceasta seara, de la ora 20:00, la Kanal D

Kanal D difuzeaza un nou episod al serialului "Meryem", de la ora 20:00, la Kanal D.

Titlu secțiune