Recunosti al carei vedete e acest fundulet? Are aproape 40 de ani si e buna rau

După participarea la "Splash! Vedete la apă", Anamaria Ferentz s-a întors la Los Angeles şi ne-a dezvăluit câteva dintre planurile sale de viitor.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere- Ana, ce mai faci, când mai vii în ţară?

Sunt la Los Angeles, locul meu preferat dintre toate cele vizitate până acum. Este frumos, divers şi cel mai important pentru mine este că e mereu cald... Aici sunt temperaturi perfecte pentru un om atât de friguros ca mine. De când am revenit în L.A., am făcut un videoclip superb, l-am filmat la Grand Canyon şi într-unul din locurile mele preferate: Pacific Palisades. Între timp am adoptat şi un căţel. Pe Supai l-am găsit după terminarea filmărilor, la cascada unde mă întorsesem după cercelul pe care îl pierdusem la filmări. Se ţinuse după nişte turişti şi am crezut că era al lor. Era atât de frumuşel, dar slăbuţ, că l-am luat cu noi să-i dăm de mâncare în tabăra unde ne aşezasem corturile... Am simţit imediat că va fi căţelul meu. Deşi m-am gândit iniţial, să-l iau pentru nepotul prietenei mele, Nora, deoarece ştiam că-şi doreşte un căţeluş. Şi mai bine salvezi unul decât să cumperi unul...El m-a făcut să descopăr că am în mine un mare zăcământ de dragoste, ce doar trebuia scoasă la iveală...până acum nu conştientizasem cât de mult pot iubi, exceptând familia. L-am numit Supai după numele rezervaţiei de indieni Supai. Este un câine cu puteri miraculoase. Mă ajută să mă descopăr în fiecare zi. Pentru că este ca mine. El este oglinda mea. Acestea sunt noutăţile! Deocamdată mă adaptez la mediu şi încerc să găsesc un job bine plătit, astfel încât să pot face şi muzica. În ţara voi veni doar dacă voi avea ceva proiecte sau va trebui să fiu acolo pentru familie.fara descriere- Există un iubit acum în viaţa Anamariei Ferentz?

Nu există un iubit. Sună ciudat şi pentru mine dar ce nu înţelege nimeni, este că mai bine singură decât cu cineva nepotrivit mie! Şi din păcate, este din ce în ce mai greu (dar nu imposibil) să găsesc pe cineva pe aceeaşi lungime de undă ca mine. Eu sunt un specimen pe cale de dispariţie.... Prea de modă veche... Prea restrictiva... Cel puţin aşa am înţeles de la cei care mă cunosc. Dar eu asta sunt. Şi în ceea ce mă priveşte şi în ceea ce îi priveşte pe ceilalţi. Şi nu fac compromisuri când este vorba de fericirea mea. Dacă în ţara era complicat să găsesc pe cineva asemeni mie, la fel de implicat în reguli.... Dar aici, unde oamenii sunt total relaxaţi când vine vorba de relaţii ( mai ales la Hollywood)?

Afla mai multe pe apropotv.ro!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate