Refugiata ucraineancă, îndrăgostită nebunește de britanicul care și-a lăsat familia pentru ea, chiar și după ce acesta a părăsit-o. Tânăra a fost arestată de două ori: „Nu știu care va fi viitorul meu”

Refugiata ucraineancă și britanicul care și-a părăsit familia în numele unei iubiri de scurtă durată s-au despărțit la scurtă vreme de la decizia de a forma un cuplu.

Autor: Simona Costache

In articol:

Ucraineanca și britanicul care s-au îndrăgostit nebunește unul de altul după ce aceasta a fost primită în casa lor de bărbat și soția acestuia, cu care avea doi copii, s-au despărțit într-un mod nu prea plăcut, după ce au întâmpinat mai multe probleme. Tânăra ucraineancă în vârstă de 22 de ani i-a sucit mințile britanicului, ulterior cei doi alegând să plece într-o nouă locuință și să-și consume dragostea, doar că aveau să dea de multe alte dificultăți

destul de serioase. Britanicul și-a părăsit noua iubită pentru că aceasta ar fi avut probleme serioase cu băutura. Ulterior, tânăra a și avut probleme cu legea de două ori. Ce spune fostul ei iubit, bărbatul care și-a părăsit familia în numele unei iubiri trecătoare, despre condiția fostei sale iubite?

Britanicul și-a părăsit familia pentru o tânără refugiată ucraineancă, după ce acesta și soția lui au decis să o primească în casa lor pentru a-i oferi adăpost. Ceea ce avea să fie un act de solidaritate s-a transformat ulterior într-un calvar atât pentru tânăr, cât și pentru noua sa iubită. După ce ucraineanca a început să aibă probleme grave de sănătate, britanicul a decis să renunța la locul său de muncă și să aibă grijă în permanență de noua sa partenera. Rămași fără surse de venit și cu multe cheltuieli, tensiunile au apărut în mod inevitabil. De asemena, problemele cu alcoolul pe care tânăra le avea au cântărit destul de mult în momentul în care britanicul și-a dat seama că a făcut o

mare greșeală, astfel că a decis să o părăsească, fiind hotărât să nu se mai întoarcă niciodată la refugiată, pe numele ei Sofia.

În momentul în care a aflat că fosta sa iubită a fost arestată de două ori, acesta a sunat-o pentru a se interesa de starea sa.

Citeste si: Culiță Sterp, victima unui fakenews! Presa l-a confundat pe artist cu un Nicolae Sterp, care a ucis un om într-un accident rutier din 2016!- kfetele.ro

Citeste si: Ea este tânăra care a murit în cumplitul accident de la Iași. Avea doar 29 de ani şi era mama unui băiețel- bzi.ro

„Nu sunt indiferent. Îmi pare rău pentru ea. Dar relațiile ajung la sfârșit și aceasta s-a terminat. Sper că vom putea fi prieteni când toată isteria asta se va încheia. Am vorbit cu ea și i-am spus că nu există absolut nicio șansă să mai fim împreună. Îi va fi mult mai bine în Ucraina sau, dacă va avea o nouă relație, mult noroc pentru ea”, ar fi spus britanicul, scrie  playtech.ro.

Sofia: „Îl iubesc foarte mult”

Chiar dacă bărbatul nu își mai dorește să aibă vreo legătură cu femeia care l-a făcut să-și părăsească familia, tânăra insistă asupra ideii că îl iubește, făcându-i promisiuni legate de faptul că va renunța definitv la alcool dacă va mai da o șansă relației lor.

„Mă bucur că îmi vorbește din nou. Nu am vrut să mă despart doar cu un mesaj pe care mi l-a trimis. Este o perioadă foarte dificilă pentru mine, deoarece îl iubesc foarte mult. Nu pot renunța atât de ușor și sunt pierdută aici, fără prieteni sau familie. I-am spus că nu voi mai bea niciodată și că am putea trăi fericiți împreună dacă îmi mai dă o șansă. Dar el refuză și nu știu ce să fac în continuare. Poate că voi fi nevoită să mă întorc în Ucraina, pentru că nu mai pot trăi așa mult. Familia mea mă vrea înapoi. Tony mi-a spus asta deja. Dar nu știu care va fi viitorul meu pentru că țara mea este în război și acolo lucrurile s-ar putea înrăutăți”, ar fi declarat aceasta, conform aceleiași surse menționate anterior.

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Scene sfâșietoare surprinse după atacul din Zaporojie! La doar 3 ani, un băiețel își caută părinții printre cadavre: „Tati, mami, unde sunteți?”

„A început să mă avertizeze lumea” Lili Sandu a spus-o în direct! Ce se întâmplă acum în viața prezentatoarei

Bărbatul care și-a părăsit familia pentru o refugiată din Ucraina își regretă acum decizia! S-a despărțit de ea, după ce l-a terorizat luni bune: „Am chemat poliția, m-am speriat”

5 zodii au o perioadă conflictuală. Săgetătorii au multe tensiuni la muncă

AU ATACAT RUSIA! Informația venită chiar acum. S-a declanşat JIHADUL

Ce trebuie să ai în portofel de Moș Nicolae 2022

Bucătarul lui Putin amenință Statele Unite: „Nu-l treziţi pe Wagner cât încă doarme”

Tragedie pentru un cunoscut antrenor de fotbal. A anunțat pe Facebook că i-a murit fiica de 21 de ani

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies