"Regele asfaltului" Nelu Iordache a cerut sa fie eliberat. VEZI ce raspuns i-au dat magistratii

Curtea de Apel Bucuresti a amanat, azi, pentru 14 decembrie judecarea contestatiei lui Nelu Iordache la decizia arestarii preventive in dosarul in care este cercetat pentru deturnarea a 25 de milioane de lei din banii alocati pentru construirea autostrazii Nadlac-Arad.

Distribuie pe:

fara descriereNelu Iordache, supranumit "Regele asfaltului"

Instanta trebuia sa judece recursul omului de afaceri Nelu Iordache, patronul firmei Romstrade, la decizia de arestare preventiva pentru 29 de zile dispusa de Tribunalul Bucuresti pe 2 decembrie. Nelu Iordache a cerut amanarea judecarii cauzei pentru a-si putea angaja aparatori, precizand ca nu a mai continuat contractele cu avocatii pe care i-a avut pana la momentul retinerii sale de catre DNA. Instanta a admis cererea lui Nelu Iordache si a dispus amanarea judecarii recursului pentru 14 decembrie, din lipsa de aparare.

Tribunalul Bucuresti arata, in motivarea arestarii preventive a lui Nelu Iordache, ca acesta, odata lasat liber, ar putea comite alte fapte penale de felul celor pentru care este cercetat si ca problema absorbtiei fondurilor europene si a fraudelor comise la folosirea lor este de maxima actualitate. Totodata, judecatorii au precizat ca afaceristul mai e cercetat pentru infractiuni contra intereselor UE in alte doua dosare penale, privind contractele de reabilitare a DN6 si DJ 151.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate