"Regele asfaltului", Nelu Iordache, afla azi daca isi va petrece Sarbatorile in parnaie!

Nelu Iordache, supranumit "Regele asfaltului" datorita contractelor obtinute de firma sa de asfaltari, Romstrade, cu statul, a fost retinut sambata seara, cu mandat de 24 de ore. In aceasta seara mandatul expira, dar Iordache se afla acum la Tribunalul Bucuresti, unde afla daca mandatul va fi prelungit pentru 29 de zile.

Distribuie pe:

fara descriereNelu Iordache, patronul companiei de asfaltari Romstrade si al companiei aeriene Blue Air, se afla in acest moment la Tribunalul Bucureşti, unde se judeca solicitarea procurorilor DNA de arestare preventiva pentru delapidare, deturnare de fonduri, fals in inscrisuri si spalare de bani.

"Regele asfaltului" Nelu Iordache risca, astfel, sa isi petreaca Sarbatorile de iarna departe de familie, in spatele gratiilor din arestul de la Cercetari Penale. El a fost retinut sambata seara pentru 24 de ore.

Un raport al Departamentului pentru Lupta Antifrauda indica faptul ca Nelu Iordache, prin compania Romstrade a deturnat 6 milioane de euro din fonduril europene destinate constructiei autostrazii Nadlac-Arad, afaceristul cheltuind 2 milioane de euro pentru achizitionarea unui avion Boeing 737.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate