Regele Cioabă a dat iama într-un cârd de lebede! Şeful internaţional al rromilor a fost plimbat cu barca de supuşii din Albania! FOTO

Aflat într-o vizită în Albania, regele Cioabă a dat iama într-un cârd de lebede.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan


In articol:

Se poate spune că regele Cioabă a dat iama într-un cârd de lebede. Cel suptanumit Rege Internaţional al Rromilor a fost într-o vizită la supuşii din Albania, care au vrut să-l impresioneze cu o plimbare cu barca pe un lac de agrement.

Citeste si: Prinţesa romilor, talent incredibil! Fiica lui Daniel Cioabă ar putea face faţă la un show de talente!

Citeste si: Andreea Pirui a ajuns la doctor! Ce operație și-a făcut - evz.ro

Citeste si: Dorin Cioabă a dat o masă grandioasă de ziua sa de naştere! Regele Romilor a comandat două torturi uriaşe şi un pian de la care i s-a cântat „La Mulţi Ani”!

Citeste si: Imagini REVOLTĂTOARE de la o nuntă ţigănească din Craiova! Mireasa are doar 8 ani, mirele - 10! Nu credeai că mai poţi vedea aşa ceva în România anului 2018 VIDEO EXCLUSIV

Regele Cioabă a dat iama într-un cârd de lebede: “Momente de neuitat din Albania"

“Momente de neuitat din Albania, împreună cu prietenii noștri”, a postat Cioabă. La un moment dat, el a fost fotografiat în timp ce întindea braţul spre o lebădă albă, prima dintr-un cârd mai numeros. (vezi ce sexy e nepoata lui Cioabă)

Regele Cioabă a dat iama într-un cârd de lebede: "Hai la masă, neamule!” 

E clar că regele Cioabă a dat iama într-un cârd de lebede. Acum 2 ani, el a afost protagonsitul unui moment similar în Ungaria, pe lacul Balaton. El s-a pozat atunci lângă câteva lebede, iar Cioabă a glumit, referindu-se la faptul că, în trecut, rromii au fost acuzaţi că au mâncat lebede la Viena: „Am găsit lebede în Ungaria. Hai la masă, neamule!”.

Galerie foto 
Citește și:

Regele Cioabă a fost vizitat de ţiganii japonezi, care sunt supuşii lui! Cioabă i-a dus la cimitir, la mormântul tatălui său!

Regele Cioabă a votat la referendum cu pălărie de cowboy adusă din America: “Eu şi naţiunea Rromilor am votat. Tu ce mai aştepţi?”

Cum arata Regele Cioaba cand avea 17 ani! Vezi fotografia facuta la nunta cu Sighisoara, in urma cu 32 de ani!

Nepoata Regelui Cioaba a primit in dar o limuzina de lux, desi nu a implinit 18 ani: „Usor, nebuno, ca mai e pana la carnet!”

Ultimă oră! Actorul Jean Paler, de urgență la spital!

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies