Regele Cioabă a dat iama într-un cârd de lebede! Şeful internaţional al rromilor a fost plimbat cu barca de supuşii din Albania! FOTO

Aflat într-o vizită în Albania, regele Cioabă a dat iama într-un cârd de lebede.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere

Se poate spune că regele Cioabă a dat iama într-un cârd de lebede. Cel suptanumit Rege Internaţional al Rromilor a fost într-o vizită la supuşii din Albania, care au vrut să-l impresioneze cu o plimbare cu barca pe un lac de agrement.

Citeste si: Prinţesa romilor, talent incredibil! Fiica lui Daniel Cioabă ar putea face faţă la un show de talente!

Citeste si: Dorin Cioabă a dat o masă grandioasă de ziua sa de naştere! Regele Romilor a comandat două torturi uriaşe şi un pian de la care i s-a cântat „La Mulţi Ani”!

Citeste si: Imagini REVOLTĂTOARE de la o nuntă ţigănească din Craiova! Mireasa are doar 8 ani, mirele - 10! Nu credeai că mai poţi vedea aşa ceva în România anului 2018 VIDEO EXCLUSIV

Regele Cioabă a dat iama într-un cârd de lebede: “Momente de neuitat din Albania"

“Momente de neuitat din Albania, împreună cu prietenii noștri”, a postat Cioabă. La un moment dat, el a fost fotografiat în timp ce întindea braţul spre o lebădă albă, prima dintr-un cârd mai numeros. (vezi ce sexy e nepoata lui Cioabă)

fara descriere

Regele Cioabă a dat iama într-un cârd de lebede: "Hai la masă, neamule!” 

E clar că regele Cioabă a dat iama într-un cârd de lebede. Acum 2 ani, el a afost protagonsitul unui moment similar în Ungaria, pe lacul Balaton. El s-a pozat atunci lângă câteva lebede, iar Cioabă a glumit, referindu-se la faptul că, în trecut, rromii au fost acuzaţi că au mâncat lebede la Viena: „Am găsit lebede în Ungaria. Hai la masă, neamule!”.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate