Stiri

Regele Cioabă a fost vizitat de ţiganii japonezi, care sunt supuşii lui! Cioabă i-a dus la cimitir, la mormântul tatălui său!

Zilele trecute, regele Cioabă a fost vizitat de ţiganii japonezi, care au venit în România pentru un festival.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Matei Vaihan


Regele Cioabă a fost vizitat de ţiganii japonezi, care sunt supuşii lui! Cioabă i-a dus la cimitir, la mormântul tatălui său!icon photo

De curând, regele Cioabă a fost vizitat de ţiganii japonezi. Aceştia au sosit în ţara noastră pentru a participa la Festivalul internaţional de poezie Romani, organizat de Fundaţia Social-Culturală a Romilor care poartă numele lui Ion Cioabă, tatăl lui Dorin Cioabă.

Regele Cioabă a fost vizitat de ţiganii japonezi. Aceştia au depus buchete de flori

Dorin, care este rege internaţional al rromilor, şi-a dus oaspeţii să viziteze mormântul tatălui său, aflat în Cimitirul Municipal din Sibiu, acolo unde japonezii s-au recules şi au depus mai multe buchete de flori. (vezi ce gest obscen a făcut nepoata lui Cioabă)

Regele Cioabă a fost vizitat de ţiganii japonezi, care sunt supuşii lui! Cioabă i-a dus la cimitir, la mormântul tatălui său!

Regele Cioabă a fost vizitat de ţiganii japonezi. I-a dus la o petrecere în aer liber

La Sibiu, regele Cioabă a fost vizitat de ţiganii japonezi. El i-a dus apoi şi la o petrecere în aer liber, acolo unde aceştia au îmbrăcat costume tradiţionale ale romilor din ţara noastră. Ziua s-a încheiat cu un grătar tradiţional, Cioabă şi soţia sa fotografiindu-se în faţa lemnelor puse la foc.

 
Scandal uriaş! Gabriela Firea a dat-o în judecată pe Denise Rifai! Vor ieşi scântei la tribunal! EXCLUSIVicon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”icon photo

Stiri

Tatăl lui Ionuţ Anghel, afirmaţie şocantă după ce a fost lăsat fără bani de fostul avocat! ”Oare îi mai pasă cuiva de mine?”

Tatăl lui Ionuţ, băiatului ucis de câini în 2013, află săptămâna viitoare dacă îşi va recupera banii de la avocatul Bogdan Bărbuceanu.

Titlu secțiune