Regele Cioabă a fost vizitat de ţiganii japonezi, care sunt supuşii lui! Cioabă i-a dus la cimitir, la mormântul tatălui său!

Zilele trecute, regele Cioabă a fost vizitat de ţiganii japonezi, care au venit în România pentru un festival.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

De curând, regele Cioabă a fost vizitat de ţiganii japonezi. Aceştia au sosit în ţara noastră pentru a participa la Festivalul internaţional de poezie Romani, organizat de Fundaţia Social-Culturală a Romilor care poartă numele lui Ion Cioabă, tatăl lui Dorin Cioabă.

Regele Cioabă a fost vizitat de ţiganii japonezi. Aceştia au depus buchete de flori

Dorin, care este rege internaţional al rromilor, şi-a dus oaspeţii să viziteze mormântul tatălui său, aflat în Cimitirul Municipal din Sibiu, acolo unde japonezii s-au recules şi au depus mai multe buchete de flori. (vezi ce gest obscen a făcut nepoata lui Cioabă)

Regele Cioabă a fost vizitat de ţiganii japonezi. I-a dus la o petrecere în aer liber

La Sibiu, regele Cioabă a fost vizitat de ţiganii japonezi. El i-a dus apoi şi la o petrecere în aer liber, acolo unde aceştia au îmbrăcat costume tradiţionale ale romilor din ţara noastră. Ziua s-a încheiat cu un grătar tradiţional, Cioabă şi soţia sa fotografiindu-se în faţa lemnelor puse la foc.

Galerie foto 
Citește și:

Regele Cioabă a votat la referendum cu pălărie de cowboy adusă din America: “Eu şi naţiunea Rromilor am votat. Tu ce mai aştepţi?”

Dorin Cioaba a facut marele anunt dupa vizita la Washington: "Sper ca anul viitor sa am o intalnire cu Donald Trump!"

Regele Cioaba se compara cu Nicolae Ceausescu: "Am fost reales presedinte la al 11-lea congres"! Romii au iesit in strada sa-l aclame!

Nepoata sexy a Regelui Cioaba, poza de infarct la piscina! Uite cum ii sta Andreei in costum de baie!

Politicienii încep demersurile pentru combaterea risipei alimentare: românii aruncă anual, în medie, peste 129 kg de mâncare

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies