Regele Cioabă va fi schimbat din funcţia de lider internaţional al romilor! Vezi cine îi va lua locul!

E clar că regele Cioabă va fi schimbat din funcţia de lider internaţional al romilor.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

S-a aflat că regele Cioabă va fi schimbat din funcţia de lider internaţional al romilor. De curând, cel supranumit Rege Internaţional al Romilor a devenit bunicul unui băieţel, anunţînd că acesta va fi succesorul său.

Citeste si: Prinţesa romilor, talent incredibil! Fiica lui Daniel Cioabă ar putea face faţă la un show de talente!

Citeste si: Dorin Cioabă a dat o masă grandioasă de ziua sa de naştere! Regele Romilor a comandat două torturi uriaşe şi un pian de la care i s-a cântat „La Mulţi Ani”!

Citeste si: Dorin Cioabă, regele romilor, se teme de o tragedie: ” În curând vor avea loc ciocniri intre cele două tabere şi vor exista cu siguranţă victime!” Romii şi vecinii lor sunt la cuţite pe strada Grâului din Sibiu

Regele Cioabă va fi schimbat din funcţia de lider internaţional: "Se pregătește pentru a lua locul bunicului” 

“Se anunţă schimbări în conducerea IRU. Noul lider se pregătește pentru a lua locul bunicului”, şi-a anunţat Dorin Cioabă supuşii, care au salutat vestea cu entuziasm. (vezi cum a dat Cioabă iama într-un cârd de lebede)

fara descriere

Regele Cioabă va fi schimbat din funcţia de lider internaţional: "Să vă trăiască, să fie sănătos" 

Nu mai e un secret că regele Cioabă va fi schimbat din funcţia de lider internaţional al romilor. „Dumnezeu să reverse din plin binecuvântarea lui peste copilaş!.. Să vă trăiască, să fie sănătos, Doamne ajută... Să trăiască, la mulți ani!”, au fost urările pentru nepotul lui Cioabă.

 

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate