Regele Cioabă va oficia un botez penticostal în Marea Neagră, la Mamaia! Cioabă va intra îmbrăcat în mare, alături de credincioşi!

S-a aflat că regele Cioabă va oficia un botez penticostal în Marea Neagră.

Distribuie pe:

Autor: Matei Vaihan

fara descriere


In articol:

E clar că regele Cioabă va oficia un botez penticostal în Marea Neagră. Dorin Cioabă, supranumit Regele internaţional al rromilor, este şi pastor al bisericii penticostale a romilor din Sibiu, Filadelfia. (vezi cât de sexy este nepoata lui Cioabă)

Citeste si: Regele Cioabă va fi schimbat din funcţia de lider internaţional al romilor! Vezi cine îi va lua locul!

Citeste si: Regele Cioabă a dat iama într-un cârd de lebede! Şeful internaţional al rromilor a fost plimbat cu barca de supuşii din Albania! FOTO

Citeste si: Prinţesa romilor, talent incredibil! Fiica lui Daniel Cioabă ar putea face faţă la un show de talente!

Regele Cioabă va oficia un botez penticostal în Marea Neagră. De obicei, slujbele se fac într-un râu

În această calitate, Cioabă oficiază şi botezuri ale oamenilor care trec la această credinţă. De obicei, astfel de slujbe au loc, conform tradiţiei, într-un râu, aşa cum s-a întâmplat acum câţiva ani, când o tânără a intrat în apă până la brâu de mână cu Cioabă, ambii find îmbrăcaţi în nişte costume speciale.

fara descriere

Regele Cioabă va oficia un botez penticostal în Marea Neagră: "Ora botezului: 6 dimineaţa” 

Nu mai e un secret că regele Cioabă va oficia un botez penticostal în Marea Neagră. “Adrian primește botezul Duminica 25 august 2019. Apa în care va fi scufundat este Marea Neagră, în stațiunea Mamaia. Vino și tu cu echipa Biserici Filadelfia Chengari. Ora botezului: 6 dimineaţa”, a postat Dorin Cioabă.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate