Regele Dorin Cioaba, criticat pentru botezul nepotilor sai! “Nu mai esti crestin evanghelic?”

Regele rromilor Dorin Cioaba a organizat, duminica la Sibiu, un botez fastuos pentru nepoteii sai, gemenii de cateva luni.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descriereRegele Dorin Cioaba, alaturi de Garda RegalaBotezul lui Dorin Jr si al lui Florin Jr a avut loc la Biserica Filadelfia din Sibiu, unde pastor este chiar Dorin Cioaba. Dupa ceremonia religioasa, Cioaba, impreuna cu familia si cei aproximativ 300 de invitati au petrecut la un restaurant de fite din oras.fara descriereAna Maria Cioaba, sora Regelui Cioaba, cu unul dintre baieti

Pe pagina de socializare a lui Dorin Cioaba insa, acesta este criticat. “Ce faci Dorine organizezi botez pruncilor? Nu mai esti crestin evanghelic? Asa spune Biblia ca trebuie sa se faca botez pruncilor fara voia lor si fara sa cunoasca Evanghelia?”, este tras la raspundere Cioaba de prietenii sai de pe facebook.  Nu este insa singurul care nu a inteles gestul lui Cioaba, care este penticostal, iar in acest cult, botezul se acorda numai persoanelor mature, care isi pot exprima verbal credinta in Dumnezeu.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate