Regele etnobotanicelor a fost condamnat! Ilie Popovici era capul celei mai mari rețele de trafic

Ilie Popovici, liderul celei mai mari grupări de dealeri de etnobotanice care a acţionat pe raza municipiului Suceava, şi-a aflat ieri sentinţa într-un al doilea dosar în care este judecat.

Distribuie pe:

Autor: A.I.

Ilie Popovici, liderul celei mai mari grupări de dealeri de etnobotanice care a acţionat pe raza municipiului Suceava, şi-a aflat ieri sentinţa într-un al doilea dosar în care este judecat. Soluţia pronunţată de magistraţii de la Curtea de Apel Suceava este definitivă şi nu mai poate fi contestată la vreo altă instanţă. Potrivit acestei soluţii, Ilie Popovici are de executat o pedeapsă de 6 ani şi 2 luni de închisoare cu executare. În fapt, pedeapsa este compusă dintr-o condamnare principală de 3 ani şi 6 luni de închisoare, la care se adaugă câte o treime din pedepsele pronunţate într-un alt dosar, scrie Monitorul de Suceava.

Ilie Popovici a fost judecat în stare de arest preventiv, după ce pe numele său a fost emis un mandat de arestare încă din luna mai a anului trecut. La acea vreme, el a fost săltat de procurorii DIICOT Suceava într-un nou dosar, tot pentru trafic de droguri. Procurorii DIICOT şi poliţiştii specializaţi de la Serviciul Antidrog au adunat probatoriu din care rezultă că Popovici şi-a reluat afacerile cu droguri, cel puţin din martie 2018, în condiţiile în care era sub control judiciar pentru fapte similare comise anterior.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate