”Regele” Florin Salam sfidează COVID-19 și se întoarce pe scenă! Interes uriaș pentru primele show-uri de după relaxarea măsurilor

Florin Salam se întoarce pe scenă începând de luna viitoare.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriere


In articol:

Florin Salam este unul dintre primii cântăreți din România care a primit oferte pentru a susține concerte în timpul pandemiei de COVID-19, după relaxarea măsurilor. Și nu din România ci tocmai din Germania.

Salam va susține două concerte, pe 21 și 22 august, la Bochum și Frankfurt, într-un mini-turneu în Germania, pentru comunitățile de români din aceste orașe.

”Regele” Florin Salam sfidează COVID-19 și se întoarce pe scenă! Fanii îl așteaptă din martie

fara descriere

Spectacolele vor avea loc în spații închise, în condițiile în care în această țară sunt permise manifestările în astfel de locații. Oirganizează preconizează că vor vinde toate biletele și că spectacolele se vor desfășura cu ușile închise. Asta în condițiile în care vor fi cel puțin 6 ore de distracție, începând cu orele 23.00.

Citeste si: Florin Salam îl face praf pe Florin Pește! Regele manelelor i-a dedicat o melodie obscenă de-ale lui Romeo Fantastik

Citeste si: În plin scandal cu clanurile, ispita Bianca Pop a fost cerută în căsătorie! Viitorul soț e nepotul unui manelist celebru

Citeste si: Florin Salam a intrat în atenția Poliției! Manelistul a cântat la un botez cu peste 300 de invitați

De altfel, dacă cererea de bilete va fi una mare, nu este exclus ca spectacolele să se repete și în alte seri, mai ales că în ultimele 4 luni, manelistul a avut activitatea suspendată.

”Regele” Florin Salam sfidează COVID-19 și se întoarce pe scenă! Manelsitul a stat în carantină după ultimele concerte

fara descriere

Florin Salam a cântat în Germania și în luna martie, cu puțin timp înainte de perioada de auto-izolare. După întoarcerea în România, Florin a trebuit să rămână în casă timp de două săptămâni, el alegând pentru carantină un apartament din zona Nordului, din Capitală.

Revenirea lui Florin Salam în Germania reprezintă evenimentul anului în Germania. Ca și la ultima descindere, manelistul va fi însoțit de Cristina Pucean, considerată una dintre cele mai în vogă dansatoare de manele în acest moment.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate