Regele romilor din Costesti si-a maritat fata! Fata are zestre de un milion de euro. Vezi cum a fost nunta

Nunta mare in Costesti! Dan Stanescu, regele autointitulat al romilor, isi marita fata. Printesa Lucy are doar 16 ani si o zestre de un million de euro, se lauda rudele.

Distribuie pe:

Autor: Ana Maria Petre

fara descrierePrintesa Lucy a purtat o rochie adusa de la ParisLucy are rochie batuta in cristale adusa de la Paris care ar fi costat 10.000 de euro, dar salba de cocosei de la gat depaseste valoarea costumatiei.fara descriereRegele Stanescu si-a plimbat fiica prin Costesti cu trasura

Regele, in rol de socru mic, a cheltuit sume uriase pentru ca nunta fiicei sale sa ramana in amintirea oamenilor.  Ieri, pentru nunta printesei Lucy Cristina, la Castelul de Arama de la Costesti, judetul Arges, au sosit sute de invitati. Lucy Cristina, în vârstă de 16 ani, a avut patru pretendenti si, dupa ce familiile au negociat, a fost ales Daniel Miutescu, unul din cei mai bogati romi din Romania. Nasul celor doi este patronul unui lant de farmacii.fara descriereSalba cu cocosei a printesei valoreaza o avere, iar mirele Daniel a primit-o cu o zestre de un milion de euro (foto:voceavalcii.ro)

Pentru masa cea mare, care a avut loc ieri la castelul socrului mic, printre numeroase delicatese, au fost pregatiti 35 de purcelusi de lapte si 10 porci mari, pusi pe protap. Iar la petrecere au cantat Adi Minune, Loredana Groza, Daniela Gyorfi si Catalin Crisan, in vreme ce Nicoleta Luciu a fost prezentatoarea. Petrecerea continua si azi, insa se muta in judetul Valcea, la casa socrului mare.

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate