Vedete

"Regele varicelor" vrea 110.000 euro de la Simona Gherghe! Celebrul medic a actionat-o in instanta pe vedeta aflata in concediu maternal | EXCLUSIV

Un celebru medic din Bucuresti a dat-o in judecata pe Simona Gherghe si ii cere despagubiri de 110.000 euro.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: Radu Constantin


Medicul Abu Baker, supranumit "Refele varicelor"icon photo
Medicul Abu Baker, supranumit "Refele varicelor"
Mohammad Abu Baker, supranumit „Regele Varicelor” a actionat-o in instanta pe Simona Gherghe si televiziunea cu care aceasta se afla sub contract. Medicul de origine siriana solicita 100.000 euro cu titlu de pretentii si alti 10.000 euro ca daune morale. Dosarul a fost inaintat judecatorilor de la sectorul 1 inca din luna mai a acestui an, insa pana acum a fost pasat de la un complet la altul. Pana in acest moment, nu se cunoaste cauza pentru care medicul a deschis acest proces, in conditiile in care acesta a fost invitat destul de des in platouri de catre Simona Gherghe, cu care acesta avea o relatie destul de buna. Ieri, Mohammad Abu Baker nu a putut fi contactat.

Simona Gherghe are un nou proces
Simona Gherghe are un nou proces

Supranumit „Regele Varicelor”, Abu Baker detine o clinica medicala in zona de sud a Bucurestiului, care a fost implicata, in urma cu cativa ani, intr-un scandal urias. O femeie a murit dupa ce a fost operata aici de catre medicul Kasem, fiul lui Mohammad Abu Baker. Tatal a sustinut in instanta ca el nu se afla in tara in momentul in care Kasem a operat femeia si ca interventia a fost facuta fara acordul sau. Abu Baker a trecut, insa, cu bine peste acel moment si a continuat sa apara la televiziune ca specialist in diverse cauze medicale.
Medicul si vedeta au fost in relatii bune
Medicul si vedeta au fost in relatii bune

In acest moment, Simona Gherghe se afla in concediu post-natal, dupa ce a nascut in luna mai a acestui an. In urma cu ceva timp, vedeta a mai fost data in judecata de catre un medic din Vaslui, din cauza unui caz medical pe care aceasta la prezentat la televiziune si care s-a dovedit a fi fals. 

 

 
Veste dramatică pentru Andreea Esca! Celebra ştiristă a fost dată în judecată de o doctoriţă şi trebuie să se prezinte la tribunal în două săptămâni! EXCLUSIV icon photo

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescuicon photo

Vedete

De ce a ales Alexandru Arşinel să-i facă parastas joia Stelei Popescu

Pe 23 noiembrie se împlineşte un an de la moartea Stelei Popescu, iar familia, dar şi foştii colegi îi vor face parastase.

Titlu secțiune