Regina Elisabeta a II-a, anunt zdrobitor! Motivul pentru care si-a anulat calatoria cu putin timp inainte de Craciun

Regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, in varsta de 90 de ani si printul consort Philip au facut un anunt neasteptat in urma cu putin timp, cand au dezvaluit ca si-au anulat calatoria de Craciun, intrucat sunt bolnavi.

Distribuie pe:

Autor: T.S.

fara descriere

Cei doi sunt foarte bolnavi, asa ca au decis sa ramana acasa: "Regina si ducele de Edinburgh sunt foarte raciti, asa ca au hotarat sa nu calatoreasca astazi la Sandringham", se arata in comunicatul transmis de palatul regal.

Elisabeta a II-a, cel mai longeviv monarh in viata din intreaga lume, si printul consort Philip isi petrec de obicei Craciunul la resedinta lor de la Sandringham, Norfolk, in estul Angliei.

Cuplul regal ar fi urmat sa se deplaseze cu trenul intre Londra si Norfolk, de unde s-ar fi deplasat spre resedinta regala de la Sandringham.

Regina Elisabeta a II-a isi onoreaza anual anumite angajamente si este ceva rar ca ea sa-si anuleze deplasari din motive de sanatate, noteaza France Presse.

Aceasta decizie vine la doar o zi dupa ce a anuntat ca a fost nevoita sa renunte la anumite activitati la recomandarea medicilor, delegând patronajul a 25 de organizatii si asociatii de binefacere, dintr-un total de 600, altor membri ai familiei regale pâna la sfârsitul anului.

fara descriere

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate