Regina Instagramului scoate dovada: câți bani au mers la Institutul Cantacuzino din donații? Cristina Ich fusese acuzată că ia banii bolnavilor de COVID-19

Cristina Ich a publicat dovada că banii din campania în care a fost implicată vor merge, în mare parte, către Insititutul Cantacuzino.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin


In articol:

Cristina Ich a publicat un document din care reiese cum au fost împărțiți banii rezultați din campania de donații pentru Institutul Cantacuzino. Starleta Instagramului pune astfel punct unui scandal uriaș în care ea a fost protagonistă, fiind acuzată că încasează bani din donațiile pentru Institutul Cantacuzino.

Potrivit documentului, până la data de 5 aprilie 2020, în contul asociației au intrat 209.665 lei (aproape 43.000 euro) din care 200.000 lei au fost redirecționați către Institutul Cantacuzino. Asta înseamnă că din restul de 9.665 lei se vor acoperi celelalte cheltuieli ale asociației care a organizat campania.

Citeste si: Christina Ich a rupt tăcerea despre scandalul donațiilor pentru Institutul Cantacuzino: „Nu am de ce să-mi cer scuze, adevărul e....”

Citeste si: Cu ce bărbat a fost surprinsă Bianca de la Puterea dragostei, după ce s-a despărțit de Livian - evz.ro

Citeste si: Flick și Popescu, adevărul despre scandalul campaniei de donații pentru Institutul Cantacuzino. Au primit sau nu bani pentru promovare?

Citeste si: Christina Ich a răbufnit. Ieșire necontrolată: „Vrei să-ți fac un scurt? Să ți-l facă mă-ta”

”Pentru cei care au promovat un fake-news și pentru cei care nu au avut încredere că sumele se vor duce la Institutul Cantacuzino în cea mai mare parte, iată dovada”, a scris Cristina Ich pe contul ei de Instagram.

De la ce a pornit scandalul?

Scandalul donațiilor a început după ce mai mulți internaui au remarcat că pe site-ul Asociației ”Chiar eu”, care a organizat campania, aparea informația conform căreia banii strânși vor fi ”împărțiți în trei”: o parte către cauză, una cu cheltuieli de markenting (influenceri, vedete, etc) și alta către un premiu.

Ulterior, mai mulți bloggeri au atacat-o direct pe Cristina Ich, acuzând-o că își însușește din banii bolnavilor de COVID-19, iar vedeta a recaționat dur, lansând o serie de jigniri pe contul ei de socializare.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Citește și:

Cristina Ich, umilită de un blogger celebru! ”Fiți amabilă, cât costă un...”

Christina Ich, așa cum fanii rar au văzut-o! A izbucnit în lacrimi pe internet: „Nu aș putea să dau ochii cu nimeni...”

Ce salariu are un angajat Mega-Image? Acesta primește și bonusuri lunare, precum și bonuri de masă

Cea mai spectaculoasă afacere imobiliară a lui Victor Piţurcă! Poreclit Satana, antrenorul îşi ridică un ansamblu rezidenţial lângă Catedrala Mânturii Neamului! FOTO

Anunțul momentului în România. Decizia e devastatoare! Prezentatoare TV a spus „Adio!”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies