Regizorul Octavian Fulger a murit. Familia acestuia aduce acuzații grave Spitalului Floreasca 

A murit regizorul Octavian Fulger. Familia face acuzații grave la adresa Spitalului în care a fost internat înainte să moară.

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Regizorul Octavian Fulger a murit. Familia acestuia face acuzații grave la adresa Spitalului Floreasca 


In articol:

Fostul regizor Octavian Fulger de la Teatrul Nottara a murit, iar acum, familia acestuia aduce acuzații grave Spitalului Floreasca pentru modul în care l-au îngrijit pe bătrân în timp ce se afla internat în unitatea medicală, informeaza Libertatea.

În urmă cu trei zilem Octavian Fulger, în vâsrtă de 92 de ani, a ajuns de urgență la spital, dar a fost externat după nici 24 de ore, spun rudele acestuia, lucru care i-ar fi adus moartea.

Astfel, după numai câteva ore de la externare, fostul regizor a suferit un stop cardio-respirator care i-a fost fatal. Bătrânul în vârstă de 92 de ani a ajuns la spital în urmă cu trei zile și a fost externat după câteva ore.

Regizorul Octavian Fulger a murit. Familia acestuia aduce acuzații grave Spitalului Floreasca 

Familia bătrânului susține că bătrânul se afla într-o stare mai proastă în momentul în care a ajuns acasă de la spital, decât la internare. Mai mult decât atât, ar fi avut și coastele rupte. În momentul de față a fost depusă o plângere la Secția 1 de Poliție din București, iar în unitatea medicală în care a fost internat regizorul s-a declanșat o anchetă.

„Tatăl meu era o persoană foarte activă, nu suferea de nicio boală, chiar dacă avea o vârstă înaintată. A acuzat niște dureri de spate și am hotărât să mergem la spital să vedem ce are”, povestește Octav Fulger, fiul său.

Bărbatul ar fi aflat în urmă cu câteva zile, La Spitalul Militar, că are o decalcifiere ușoară a oaselor, iar ulterior, după alte câteva zile, ar fi avut niște dureri puternice la stomac, fapt pentru care familia a chemat ambulanța.A fost dus la Spitalul Floreasca, de unde a fost externat după doar câteva ore, mai exact la ora 3 dimineața, spune fiul fostului regizor.

Citeste si: Doliu în fotbal. Fost jucător la Poli Timișoara, Marian Cisovsky, a murit la doar 40 de ani. Suferea de o boală rară

Citeste si: Tatăl Monicăi Gabor a murit încărcat de datorii! Emil Gabor fusese executat silit

Citeste si: Tragedie fără margini. Un băiețel de doi ani a murit, după ce mama sa i-a tratat răceala cu o supradoză de heroină

“L-a dus la Floreasca, unde au constatat că din cauza analgezicelor a făcut un ulcer. I-au tratat ulcerul și la nici 24 de ore l-au externat”, a mai spus fiul regizorului.

 “Când l-au adus de la spital, eram acasă eu și cu mama, l-au trântit pe fotoliu și ne-a spus «m-au chinuit atât de rău, m-au brutalizat, m-au trântit, și-au bătut joc de mine». Acestea au fost ultimele vorbe. Medicul de pe ambulanță a zis că în spital când l-au manipulat, l-au pus pe targă, probabil l-au scăpat și i-au rupt coastele.

Regizorul Octavian Fulger a murit. Familia a depus plângere la poliție: Au considerat că este moarte suspecta

Au considerat că este moarte suspectă, au anunțat procuratura, a venit echipa criminalistică, au făcut poze și ne-au spus că dacă trecem moarte suspectă, trebuie să-i facă autopsia și că durează. Mama nu mai putea de durere și a zis «lasă, să-l îngropăm.» Am făcut plângere la Secția 1 de Poliție ”, a mai spus fiul acestuia, Octav Fulger.

“La nivelul spitalului se declanșează o anchetă administrativă pentru a vedea și noi ce s-a întâmplat”, a declarat Bogdan Oprița, purtătorul de cuvânt al spitalului. 

 

Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate