Regretă amarnic! Cum arată femeia cu peste 350 de operații estetice: „Nu îmi vine să cred în ce m-am transformat”

Alicia Douvall, în vârstă de 40 de ani, este femeia care a bătut toate recordurile în materie de intervenţii estetice, având până în prezent peste 350 de operații

Distribuie pe:

fara descriere

În ultimii ani, modelul a făcut o pasiune pentru operațiile estetice, în speranța că va arăta așa cum își dorește. A suferit 350 de intervenții pentru care a plătit 2,4 milioane de dolari, iar rezultatul nu a fost chiar cel așteptat de celebra blondă.

Încă din adolescenţă, a fost obsedată să aibă trupul perfect. A început cu o operaţie de mărire a bustului la 17 ani, iar două decenii mai târziu a devenit cunoscută întregii lumi drept "femeia cu 350 de intervenţii".

Citeste si: What’s Up, prins cu droguri la el după ce a bătut-o pe Alice, iubita lui!

Citeste si: Ce s-a întâmplat CU ADEVĂRAT în apartamentul lui What’s Up! Ce au spus martorii despre semnele de pe capul cântărețului la ieșirea din casă în cătușe

Citeste si: Ginerele lui Sile Cămătaru se pune bine cu socrul: ”La mulți ani, nevasta mea frumoasă! Te iubesc!” FOTO

De ce regretă intervențiile făcute

Manechinul a fost la un pas de moarte când implanturile fesiere cu silicon au explodat. Toţi chirurgii la care a apelat apoi nu au vrut să le înlocuiască, ci doar să le scoată.

„Asta mi-a zis chirurgul meu –(n.red. că o să arate ca Angelina Jolie ), dar am fost proastă că l-am crezut. În loc, arătam ca un extraterestru. Chiar și Georgia, fiica mea, mi-a spus: Dumnezeule, trebuie să repari asta!, iar ea nu-mi spune niciodată că arăt rău”, a spus Alicia.

fara descriere

Alicia a devenit mamă pentru a doua oară

Şi-a strâns fetiţa în braţe şi nu i-a putut zâmbi din cauza intervenţiilor care aproape i-au pietrificat chipul! Atunci, a realizat că, de fapt, încercând să fie perfectă, s-a desfigurat.

„Nu îmi vine să cred în ce m-am transformat. Este îngrozitor să ai în braţe propriul copil şi să nu poţi să îi zâmbeşti. Am fost egoistă, dar lucrurile se vor schimba” a declarat Alicia, conform presei din străinătate.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate