Vedete

Relatia despre care putina lume stie! Cu ce actrita celebra s-a iubit Tudor Chirila! "M-a atras in momentul in care l-am vazut dansand"

Putina lume stie ca Tudor Chirila a avut la 19 ani o relatie cu o actrita celebra.

Distribuie pe:
  • icon facebook
  • icon email

Autor: R.L.


Relatia despre care putina lume stie! Cu ce actrita celebra s-a iubit Tudor Chirila! "M-a atras in momentul in care l-am vazut dansand"icon photo
Actorul si cantaretul a fost iubitul Dorinei Chiriac. Fosta partenera de viata a lui Florin Piersic Junior a povestit ce s-a intamplat intre ea si Tudor Chirila.

 

”Tânărul Tudor de 19 ani activa ca un rebel fără cauză. Pe mine bărbaţii m-au cucerit cu non-abilităţile lor. În ce-l priveşte pe Tudor pot să spun că m-a atras în momentul în care l-am văzut dansând. Dansa cu o credinţă imensă, cu bucurie, cu exuberanţă, foarte organic, dar, cumva, la ora aia, neterminat în mişcări. În afara faptului că e un artist integru, Tudor Chirilă e un om integru”, a declarat Dorina Chiriac intr-un interviu pentru Europa FM.

 


Relatia lor nu a durat foarte mult, dar Dorina l-a inspirat pe Tudor sa scrie melodia "Nu am chef azi". Chiar si dupa ce s-au despartit, au ramas in relatii bune. ”Tudor m-a ajutat foarte mult. Acum vorbesc cu această voce şi datorită lui. El m-a văzut pe scenă şi mi-a atras atenţia că s-ar putea să am nişte probleme”, a mai spus Dorina Chiriac in interviu. Ulterior Dorina a ajuns pe mana medicilor si a fost nevoita sa sufere o interventie chirurgicala la nivelul coardelor vocale.


”M-am certat cu iubita mea de-atunci - Dorina Chiriac - într-o seară, după care m-am aşezat la masă şi am scris, în 20 de minute, 'Nu am chef azi'. Prin '96, oamenii o duceau foarte greu în România. Ştiu că există concepţia că oamenii trebuie să stea împreună pentru copiii lor; e o formă de ipocrizie pentru că relaţiile se deteriorează adesea, oamenii se înşală, îşi vorbesc urît, îşi subminează familia”, a spus si Tudor Chirila in urma cu ani buni, intr-un interviu pentru o revista pentru barbati. 

Titlu secțiune

Știrile WOW

HOT pe facebook ACUM!

Titlu secțiune