Relația explozivă a lui Marica cu Bianca Drăgușanu. „De ce ai făcut asta?”

În presă a apărut, în urmă cu o zi, o înregistrare în care Ciprian Marica a fost surprins în timp ce își înșela soția. Fotbalistul a avut în trecut o relație cu o vedetă din România, pe care a înșelat-o cu Bianca Drăgușanu

Distribuie pe:

Autor: O.N.

Ciprian Marica și-a înșelat fosta iubită cu Bianca Drăgușanu. Amănunte scandaloase din trecutul fotbalistului
marica


In articol:

Ciprian Marica, care a fost surprins în timp ce își înșela soția, nu se află la prima abatere de acest fel. Celebrul fotbalist este renumit pentru infidelitățile sale. Se pare că acesta a umblat cu unele dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, cărora nu le-a fost tocmai fidel.

Citeste si: Cele mai tari glume și MEME-uri despre scandalul sexual al lui Ciprian Marica: „Ce punct ai selectat pe declarație când ai făcut deplasarea?/ Ai N-Ai mingea, tot marchezi”

Citeste si: VIDEO scandalos! Jurnalistul a fost prins cu amanta în timpul unei transmisiuni live

De exemplu, în urmă cu câțiva ani, Marica a avut o relație cu o cunoscută vedetă din România, care nu a scăpat de infidelitățile fostului iubit, care a înșelat-o cu un nume celebru din România. Și chiar dacă acasă avea una dintre cele mai frumoase femei din România, forbalistul nu a putut să se abțină atunci când a venit vorba de o altă femeie frumoasă.

A înșelat-o cu Bianca Drăgușanu

Fosta iubită a fost înșelată cu nimeni alta decât Bianca Drăgușanu, iar fostul fotbalist ar mai fi avut discuții și cu alte femei celebre din showbiz. 

Citeste si: Surpriza uriașă de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-a surprins Florin Dumitrescu pe toți - evz.ro

Citeste si: Virus rar, descoperit în Bolivia. Provoacă febră hemoragică și se transmite de la om la om - bzi.ro

Ciprian Marica și-a înșelat fosta iubită cu Bianca Drăgușanu. Amănunte scandaloase din trecutul fotbalistului
bianca

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?”. M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina.

M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată.

Citeste si: Ana Muntean a recidivat. L-a înșelat din nou pe Florin?

Citeste si: Jador și Lino Golden, câștiguri fabuloase de pe urma piesei „Dau moda”. Record în industria muzicală din România

Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns.

Ciprian Marica și-a înșelat fosta iubită cu Bianca Drăgușanu. Amănunte scandaloase din trecutul fotbalistului
ciprian

El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invita-t-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă”, a spus prezentatoarea tv la momentul respectiv.

 

Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Sfatul zilei 25 noiembrie 2020: fii atent asupra sănătății!

Avertisment fără precedent pentru România în pandemie: Decembrie va fi o lună în care vom plânge mult

Circ de circ! Andreea Tonciu o umilește crunt pe Oana Zăvoranu. Război total între cele două dive. De la ce a pornit totul

Situație de coșmar pentru Lora și Ghenu în Bali. Locul în care sunt blocați a fost atacat de un virus mai periculos decât COVID-19

Ce nu s-a văzut în conflictul Marica-Muntean. „I-ai dat-o bine?”

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies