Relația explozivă a lui Marica cu Bianca Drăgușanu. „De ce ai făcut asta?”

În presă a apărut, în urmă cu o zi, o înregistrare în care Ciprian Marica a fost surprins în timp ce își înșela soția. Fotbalistul a avut în trecut o relație cu o vedetă din România, pe care a înșelat-o cu Bianca Drăgușanu

Ciprian Marica și-a înșelat fosta iubită cu Bianca Drăgușanu. Amănunte scandaloase din trecutul fotbalistului
Autor: O.N.

In articol:

Ciprian Marica și-a înșelat fosta iubită cu Bianca Drăgușanu. Amănunte scandaloase din trecutul fotbalistului
marica

Ciprian Marica, care a fost surprins în timp ce își înșela soția, nu se află la prima abatere de acest fel. Celebrul fotbalist este renumit pentru infidelitățile sale. Se pare că acesta a umblat cu unele dintre cele mai frumoase femei din showbiz-ul românesc, cărora nu le-a fost tocmai fidel.

Citeste si: Cele mai tari glume și MEME-uri despre scandalul sexual al lui Ciprian Marica: „Ce punct ai selectat pe declarație când ai făcut deplasarea?/ Ai N-Ai mingea, tot marchezi”

Citeste si: VIDEO scandalos! Jurnalistul a fost prins cu amanta în timpul unei transmisiuni live

De exemplu, în urmă cu câțiva ani, Marica a avut o relație cu o cunoscută vedetă din România, care nu a scăpat de infidelitățile fostului iubit, care a înșelat-o cu un nume celebru din România. Și chiar dacă acasă avea una dintre cele mai frumoase femei din România, forbalistul nu a putut să se abțină atunci când a venit vorba de o altă femeie frumoasă.

A înșelat-o cu Bianca Drăgușanu

Fosta iubită a fost înșelată cu nimeni alta decât Bianca Drăgușanu, iar fostul fotbalist ar mai fi avut discuții și cu alte femei celebre din showbiz. 

Citeste si: Îl mai știți pe Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? A dat cu piciorul la tot, a vândut casa cumpărată din donații și s-a mutat din nou în ghetou. Acum, în fața porții stă parcat șmecherește un BMW X6 – Foto- bzi.ro

Ciprian Marica și-a înșelat fosta iubită cu Bianca Drăgușanu. Amănunte scandaloase din trecutul fotbalistului
bianca

„Am încercat să port o discuţie civilizată, fără crize şi isterii, plecând de la întrebarea: „De ce ai făcut asta?”.

M-am ferit să par o nebună, aşa cum bărbaţii au foarte uşor tendinţa să ne considere în asemenea momente, poate pentru a-şi masca vina.

M-am simţit dezamăgită, fiindcă mi s-a răspuns prin negaţii, deci am fost şi minţită, pe lângă faptul c-am fost înşelată.

Citeste si: Ana Muntean a recidivat. L-a înșelat din nou pe Florin?

Citeste si: Jador și Lino Golden, câștiguri fabuloase de pe urma piesei „Dau moda”. Record în industria muzicală din România

Ştiu că Ciprian i-a trimis nişte mesaje Adelinei. Ea şi-a pierdut telefonul şi acele mesaje au ajuns în redacţia unei reviste. Au fost şi publicate. La două luni după aceea. Adelina e o fată cu foarte mult bun-simţ, n-aveam de ce să mă iau de ea, mai ales că ea nici măcar nu i-a răspuns.

Ciprian Marica și-a înșelat fosta iubită cu Bianca Drăgușanu. Amănunte scandaloase din trecutul fotbalistului
ciprian

El doar a-ncercat, i-a trimis nişte mesaje. Eu am înţeles exact cum au stat lucrurile şi chiar am invita-t-o în emisiune ulterior. Nu i-am purtat nici un fel de ranchiună. Cu Bianca, la fel. Fetele astea sunt vizibile, sunt frumoase, orice bărbat şi-ar dori să le aibă”,  a spus prezentatoarea tv la momentul respectiv.

 

Distribuie pe:
Galerie foto  Urmatorul articol
Abonează-te pe

Citește și:

Situație de coșmar pentru Lora și Ghenu în Bali. Locul în care sunt blocați a fost atacat de un virus mai periculos decât COVID-19

Ce nu s-a văzut în conflictul Marica-Muntean. „I-ai dat-o bine?”

Dani Oțil reacție dură în cazul „scandalului” tunsorii lui Klaus Iohannis: „Trebuia să veniți lățos ca noi"

Vor veni Ducii de Sussex la înmormântarea Prințului Philip?

America e în stare de ȘOC: Cea mai mare „frică inflaționistă” din ultimii 40 de ani se apropie

Radu Bănică, fiul lui Ștefan Bănică rupe tăcerea! Ce îi făcea Andreea Marin când era copil!

Spital din România, blocat de filme pentru adulți. Caz șocant în pandemie

Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies