Relatia lor scartaie grav! Bahmu si Prigoana se cearta din cauza banilor! Adriana: "Eu nu cred ca Silviu ma mai iubeste!"

Invitata la tv sa discute despre procesul cu Honorius Prigoana pe care l-a castigat, Adriana a avut un mini-scandal cu sotul ei prin telefon.

Distribuie pe:

Autor: I.M.D.

fara descriere kalooga_36441" Am castigat procesul acum o luna. Mi se pare ciudat si cum traiesc acasa, nu vorbim despre asta. Daca o fac se creaza tensiuni inutile si prefer sa evit acest subiect. Nu vreau ca fiii mei sa simta asta. Acum ma cert si cu o firma prin care Silviu a facut o donatie de actiuni si eu am semnat pe numele lor pentru a primi acele actiuni. Eu nu cred ca ei vor apuca sa se bucure de fructele acestei donatii, sunt foarte mici. Nu cred ca aceasta companie va fi peste 10-20 de ani asa importanta. Sper sa nu dea faliment. Pana acum eu nu am vazut niciun leu.

E aiurea, stam in acelasi pat, dar nu discutam despre problemele astea acasa. Lucrurile o iau pe aratura daca fac asta. Le spune la toti ca nu am castigat nimic desi eu am negru pe alb. Honorius are multe pe numele lui, copiii mei nu au nimic. Nu mai sunt atat de convinsa ca Silviu ma mai iubeste",
a spus Adriana Bahmuteanu pentru Antena 1 care a adaugat ca Mara Banica a fost prietena buna cu Prigoana cat ea a fost despartita de afacerist.

Silviu a intrat in direct prin telefon vizibil mahnit ca problemele din familia lui se discuta la tv si nu a ezitat sa o jigneasca pe sotia lui.

"Sotia mea a castigat 6.500 de lei din cei 100.000 de euro pe care ii pretindea. Fiul meu nu a jignit-o niciodata pe Adriana. Nu stiu de ce discuta la tv asa ceva. Familia si sanatatea copilului sunt cele mai importante pentru mine. Mama ei de ce nu ne-a donat noua apartamentul? Adriana a facut circ saptamana trecuta, e aiurea sa discutam asa ceva intim la tv. Avocatii ei o pun sa vina la tv ca sa influenteze justitia.

Eu am rugat-o sa nu mai apara cu Mara Banica la tv. Ea mi-a zis ca nu poate face asta pentru ca o obliga trustul. Minte desi mi-a promis. Eu cu Mara sunt intr-un proces si e un motiv grav pentru mine. A promis, adica ea isi pune sotul in balanta pentru a face rating?", a spus Prigoana.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate