Relatie cu nabadai intre Mariana Moculescu si Cristi Marin! La sfarsitul lui august, fosta sotie a lui Horia Moculescu isi ameninta fostul iubit cu plangere penala, acum se plimba cu el, romantic, prin parc VIDEO EXCLUSIV

Mariana Moculescu si Cristi Marin s-au iubit, s-au certat, s-au jignit, apoi s-au impacat din nou. Ultima data, Mariana Moculescu ameninta ca-I face plangere penala lui Cristi Marin, acum insa pare ca s-au impacat.

Autor: Ana Maria Petre

Daca in iulie, Mariana Moculescu declara in emisiunea Wowbiz ca singura persoana care i-a intins o mana de ajutor la intoarcerea din Italia a fost Cristi Marin, despre care spunea ca e un prieten adevarat, o luna mai tarziu, fosta sotie a lui Horia Moculescu isi ameninta cu plangerea penala fostul iubit. Totul se pare ca a pornit de data aceasta de la niste postari ale lui Cristi Marin de pe conturile lui de socializare. 

Femeia i-a solicitat acestuia sa stearga de pe contul lui de socializare toate fotografiile si postarile care fac referire directa la ea. Suparat, Cristi Marin a postat pe pagina sa de Facebook capturi cu discutiile pe care le-a purtat cu Mariana Moculescu, discutii in care aceasta il ameninta ca ii va face plangere la Parchetul General. Ea a lasat sa se inteleaga ca l-ar avea la mana, cu anumite lucruri, pe fostul ei iubit. Intre timp, se pare ca, barbatul a sters respectivele capturi cu discutiile, insa nu si "atacurile" la fosta sa iubita. 

Ei bine, nu au trecut decat doua saptamani de la noul scandal, iar paparazzi Wowbiz.ro i-au surprins pe cei doi in ipostaze tandre.

Mariana Moculescu si Cristi Marin au iesit, serile trecute, la o plimbare in parc la ceas de seara. Cei doi s-au plimbat minute bune pe alei, au discutat, au ras mult si desi se intunecase, Mariana si-a dorit sa bea o cafea, pe care si-a platit-o din banii ei. Apoi, cu paharul de cafea in mana, fosta sotie a lui Horia Moculescu a continuat discutia si plimbarea in parc, alaturi de Cristi Marin, la lumina lunii.

Distribuie pe:
Galerie foto 
Abonează-te pe
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Cookies