Renunta la actorie? Uite ce afacere si-a deschis Diana Dumitrescu!

Diana Dumitrescu si-a dezvoltat o pasiune intr-o noua afacere. Atunci cand nu filmeaza, actrita picteaza pe cutii de lemn.

Distribuie pe:

Autor: V.P.

fara descriereDiana Dumitrescu nu trece printr-o perioada foarte buna. Proiectele ei pentru viiitoare seriale TV au fost suspendate, iar actrita a inceput sa se reorienteze in cariera.

Astfel, potrivit ADPM, Diana si-a transformat un hobby in afacere. Ea picteaza cutii de lemn si le vinde apoi pe internet.

“Am inceput sa decorez cutii si la sugestia unor prieteni, am facut si pagina de Facebook, lumea a intrebat daca se vand si uite asa am ajuns aici :) Sunt cutii facute de mine, foarte migalos, lucrez cu tehnica servetelului cutii de bijuterii sau de amintiri, care imi poarta numele, D’Box by Diana Dumitrescu”, declara actrita.

“Voi lansa cutiile de Craciun, la care lucrez si noaptea, ma prinde si ora 4 dimineata, asta pentru ca imi doresc foarte mult sa iasa toate perfect pana la targul Cloud No. 9 de pe 14 – 15 decembrie unde sunt foarte bucuroasa sa particip mai ales ca vor fi acolo si colegele mele, Doinita Oancea cu gentile ei, Dilo’s si Ioana Ginghina cu atelierele de teatru pentru copii, MiniArtShow”, adauga Diana Dumitrescu.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate