Replica halucinanta a lui Cheloo! Vezi ce vorbe "dulci" are la adresa lui Radu de la Bosquito!

Distribuie pe:

fara descriere

 

Imaginea de baiat dur, sarcastic si ironic a lui Cheloo prinde din ce in ce mai mult la public si este unul dintre motivele principale pentru cresterea audientei show-ului X Factor.

Insa replicile caustice ale artistului nu sunt destinate doar concurentilor carora le tremura picioarele in fata lui, ci se mai extind si asupra colegilor de breasla. De curand, tinta artileriei lui Cheloo a fost Radu Almasan de la Bosquito „Vrei să mă vezi într-o baltă de sânge? Detest Bosquito, întotdeauna băiatul ăsta mi-a fost antipatic. Cum îl cheamă? Radu? Da, îl detest chiar dacă îl cheamă Radu", i-a zis membrul trupei Parazitii unui tanar care a interpretat o piesa din repertoriul formatiei Bosquito. Replica lui Radu Almasan a venit in presa de astazi. Vocalistul spune ca vedeta de la X Factor are nevoie de un psiholog si a comparat atitudinea lui cu cea a unui om de Neanderthal. Intrebat de reporterii Wowbiz.ro ce parere are despre afirmatiile solistului, Cheloo a invocat o posibila scindare a falusului dansului, urmata de o mictiune...

"Mi se rupe p..a fantastic de Radu de la Bosquito. Cine dracu' e si asta? Ma p.s pe el! Eu imi fac treaba la X Factor si-n trupa si nu ma intereseaza lumea asta mondena pe care o dispretuiesc", a declarat Cheloo pentru Wowbiz.ro.


Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate