Reportaj din Iadul românilor din Germania. Detalii absolut șocante. VIDEO

Iadul sparanghelului în imagini a stârnit anchete în lanț în Germania. La o fermă, muncitorii români trăiau în condiții care sfidează orice normă de igienă, înghesuiți în containere, unde oricând putea izbucni un focar de infecție.

Distribuie pe:

fara descriere

Însă foamea e mai mare decât teama, spun oamenii, care în continuare se îngrămădesc pe aeroporturile din țară să treacă granița. La Timișoara, unui bărbat i s-a făcut rău după orele lungi de așteptare.

Imaginile filmate de o televiziune nemțească la o fermă arată condițiile crunte în care sunt cazați muncitorii români plecați să culeagă sparanghelul de pe ogoarele Germaniei.

Se vede clar că regulile de carantină nu sunt respectate. Oamenii stau câte 4 într-un container minuscul, merg la masă câte 50 odată, nu au măști și nici mănuși.

În plus, transportul de la cazare la câmp se face cu autobuzul sau cu o remorcă de tractor, câte 45-50 de oameni înghesuiți.

fara descriere

Citeste si: Cine e bărbatul pentru care Carmen de la Sălciua l-ar fi părăsit pentru Culiță Sterp! Imaginile au stârnit un val de reacții pe internet

Citeste si: Jador și Georgiana au plecat în vacanță împreună! Lovitura dură primită de Ella de la Puterea Dragostei

Citeste si: Echipa medicală s-a întors din misiunea din Italia. Ludovic Orban: „Le mulţumesc pentru faptul că au transmis o imagine extrem de frumoasă pentru România”

Autoritățile din Germania s-au sesizat și au dispus fermierului să ia măsuri urgente. Între timp, aeroporturile din România continuă să fie asaltate de români gata să îndure orice pentru bani.

În Timișoara, unui bărbat i s-a făcut rău și a fost nevoie de intervenția medicilor de pe ambulanță.

Bărbatul a fost transportat cu ambulanța la spital, astfel că a fost nevoit să renunțe la călătoria spre Germania!

Între timp, viitorii muncitori pe ogoarele nemților veneau în număr tot mai mare în aeroport.

S-au aliniat toți în parcare, cu măști la gură și păstrând distanța, au așteptat să treacă de porțile de îmbarcare. Teamă nu există, spun toți.

 

Plin de lume a fost și în Aeroportul din Cluj unde oamenii au așteptat răsfirați în parcare să le vină rândul la îmbarcare.

Exodul muncitorilor români spre Germania va continua. Până pe 17 mai sunt programate zboruri în fiecare zi.

Galerie foto  Urmatorul articol
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate