Reportaj exclusiv! Rudele lui Cioaba i-au instalat banca la mormant! Astfel nu obosesc cand isi jelesc regele mort!

La trei luni de la moartea lui Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor, mormantul acestuia domina inca peisajul din Cimitirul Municipal din Sibiu.

Distribuie pe:

Autor: Radu Constantin

fara descriereAceasta este banca pe care familia regala sta atunci cand vine la mormantCu putin inainte de apus, lumina bate peste crucea de trei metri de la capataiul lui Cioaba, lasand impresia unui miracol. Portretul regelui pare sa pluteasca printre norisori, semn ca Cioaba a ajuns bine si pe Lumea de Apoi.

Insa ceea ce-ti sare in ochi din primul moment este ca mormantul are in jurul lui multe flori proaspete, de parca ceremonia ar fi avut loc in ziua respectiva. „In fiecare zi trece cineva pe aici, fie o ruda, fie un prieten. Si in fiecare zi i se iau florile din ziua precedenta si se inlocuiesc cu unele proaspete. Cam o data pe saptamana se inlocuieste si coroana”, ne spune o angajata a cimitirului.fara descriereFlorile de la mormant sunt schimbate in fiecare zi

Si pentru ca apropiatii lui Cioaba obisnuiesc sa-si petreaca destul de mult timp la cimitir pentru a-l deplange pe fostul rege, ei au vorbit cu administratia cimitirului ca in dreptul locului de veci sa fi amplasata o bancuta. Lucru care s-a si intamplat, spre bucuria familiei regale care poate acum sa-si jeleasca „Alteta” ore in sir fara sa oboseasca.

Minune la mormantul lui Florin Cioaba! Cand au vazut aparitia asta, toate rudele au inlemnit: "Dumnezeule mare, asta e semn divin!"

Afla povestea fabuloasa a canapelei lui Cioaba!

Vezi cu ce tatuaj inedit s-a remarcat o piranda sexy la funeraliile lui Cioaba!

Galerie foto 
Clipul zilei pe WOWBIZ.RO:
Setari de confidentialitate